Звездата на Барселона и аржентинския национален отбор Лео Меси всъщност

...
Звездата на Барселона и аржентинския национален отбор Лео Меси всъщност
Коментари Харесай

Пак надвиснаха тъмни облаци над Меси, грози го нова санкция

Звездата на Барселона и аржентинския народен тим Лео Меси в действителност напълно не се е отървал от вероятното тежко наказване. След като му размина с един мач глоба поради изявлението, че купата от Копа Америка е била обезпечена от КОНМЕБОЛ за Бразилия, в този момент нови тъмни облаци надвиснаха над него, оповестява " Гонг ".

 

Сега той може да бъде спрян от мачове за националния тим за интервал от два до шест месеца, съгласно " TyC Sports ". 32-годишният аржентинец може да бъде осъден сурово, поради отсъствието си от награждаването с бронзовите медали в шампионата и други прегрешения. 

След мача с Чили той не се появи за награждаване, внезапно подлага на критика съдиите и директно упрекна чиновниците на КОНМЕБОЛ в корупция. В аржентинските медии има информация, че тези думи на Лео стават предмет на настрана следствие, заключенията, по които дисциплинарната комисия на Южноамериканската конфедерация към момента не е направила.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР