Звездата на българския волейбол - Цветан Соколов и съпругата му

...
Звездата на българския волейбол - Цветан Соколов и съпругата му
Коментари Харесай

Цветан Соколов и съпругата му - нещо малко, но за някой друг

Звездата на българския волейбол - Цветан Соколов и брачната половинка му Деляна се включиха в известната самодейност в международен мащаб - " Ако имаш, апелирам, остави! Ако нямаш - си вземи ".

Семейство Соколови е закупило артикули от първа нужда за нуждаещи се хора или такива, които в актуалната обстановка изпитват усложнения. Сред продуктите са и ръчно направени защитни маски, които ще влязат в приложимост на някой, който няма опцията да си закупи. Освен това - те приканват да си останем у дома и всеки, който има опция и предпочитание, също да се включи в благородната самодейност. Доброто е заразно, а няма нищо по-хубаво да отделим по мъничко от себе си, точно в този момент - по време на най-големия християнски празник Великден.
Вижте тази обява в Instagram.
Надяваме се доста хора да се включат към концепцията,която видяхме и последвахме.....защото дружно можем повече! #stayhome #besafe

Публикация, споделена от Tsvetan Sokolov (@tsvetan_sokolov) на Апр 15, 2020 в 7:15 PDT

Цветан Соколов, неговата брачна половинка и техните близнаци към този момент са дружно, откакто 14 дни бяха разграничени. Причината е, че волейболистът беше под двуседмична изолираност след прибирането си от Русия, където игра последния сезон.

Междувременно някогашният клуб на българина " Зенит " Казан благодари на Цветан Соколов за сезона, който българинът прекара в тима. Както е известно той ще продължи кариерата си в различен локален клуб - " Динамо " Москва.

" Зенит " разгласява на страницата си във " Facebook " малко послание към национала: " Цветан Соколов напуща нашия клуб. Благодарим за сезона, Цветан ".

Цецо Соколов бе един от най-хубавите играчи на отбора този сезон, като осъществя 432 точки и бе с съществена заслуга за спечелването на сребърните медали.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР