Звездата на българския тенис Григор Димитров, въпреки натоварения си график,

...
Звездата на българския тенис Григор Димитров, въпреки натоварения си график,
Коментари Харесай

Григор посочи най-киселия и най-забавния тенисист

Звездата на българския тенис Григор Димитров, макар натоварения си график, прави най-обичайните действия като всеки един от нас. Хасковлията отговори на няколко бързи въпроса, като част от рекламна акция на марка безалкохолна напитка.

Григор Димтиров беше прям и разкри, че едно от първите неща, което прави заран откакто стане, е да оправи леглото си, да вземе душ, да се приготви за деня и да изпие чаша кафе. Разбира се, това, което взима със себе си са ракетите.

Запитан, кой е най-великият тенисист за всички времена, българският играч показа: „ Този въпрос е толкоз дълъг, колкото е и турът, несъмнено има няколко. Определено можем да кажем Роджър Федерер, както и още няколко тенисисти”, визирайки още Новак Джокович и Рафаел Надал.

„ Но има още много състезатели, които се оправят доста добре. Едно от най-хубавите неща е, че тенисът се развива и става все по-добър.”

Григор Димитров беше предизвикан и с въпрос за най-киселия противник. Отговорът пристигна след леко планиране, само че и с усмивка: „ Не знам… О, може би от време на време е Фабио Фонини. Когато си приказвам с него в съблекалнята и го попитам: „ Защо, за какво, дребосъче правиш по този начин?” А той дава отговор: „ Съжалявам”.

Тогава, кой е най-забавният?

„ Ние доста се забавляваме един с различен, изключително в случай че споделяме една и съща съблекалня. Анди Мъри постоянно се майтапи с всички. Франсис Тиафо, който играе добре, а и е отлично момче. Всички сме забавни”, показа още Григор Димитров.

Ракета номер 1 на България към този момент е в Мексико, където в първия кръг на шампионата от ATP 250, ще се изправи против Стийв Джонсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР