Звездата на българския тенис Григор Димитров си пристигна в България,

...
Звездата на българския тенис Григор Димитров си пристигна в България,
Коментари Харесай

Тоца точи лиги: Гришо е очарователен и харизматичен

Звездата на българския тенис Григор Димитров си дойде в България, с цел да показа новия модел на марка топчасовници, които популяризира.



На стилно празненство измежду гостите бе и някогашната Мис България Антония Петрова-Батинкова, която описа пред " България Днес " за срещата си с най-известния ни сега състезател.

" Беше облечен доста стилно, акцентът несъмнено падаше върху часовника като аксесоар - споделя хубавицата. - Направи ми усещане какъв брой добре е учтив и по какъв начин деликатно се отнася с хората. Около него витае харизма, която работи освен на дамите. Усещането беше, че всички в залата са очаровани от неговото наличие, а Григор не отхвърли на никого диалог и фотография. По време на вечерта няколко пъти приказвах с него, държа се доста земно, даже непретенциозно. Григор Димитров сега е една от най-ярките международни звезди, радващо е, когато хората отвън България свързват нашата страна с хора като него. "

Гришо е в родината за снимането на реклама , след което отива на отмора. Разбира се, той е предстоящ и в родното Хасково, където да се види с родителите и околните си. Работи се и за среща сред него и министъра на спорта Димитър Илиев, само че не е несъмнено дали ще стане. Гришо даде обещание, че ще посети сътрудниците си на тенис шампионата " София Оупън ", който се организира сега в зала " Арена София ".

Малко преди нашият първенец да се прибере у нас, забавна полемика се получи след пост на Димитров в обществените мрежи. Българинът благодари на почитателите си за поддръжката след изгубения край от Новак Джокович на Мастърса в Париж, а известните тенисистки Винъс и Серина Уилямс не пропуснаха да се включат.

" Моля, имай поради, че аз съм най-големият ти почитател, по-голям от Серина " , написа легендата Винъс Уилямс. " Ай, ай, ай, какво ще каже Серина в този момент? ", отвърна й Григор, тагвайки по-малката от сестрите. Отговорът на носителката на 23 трофеи от Големия шлем не закъсня. " Обичам те, Григс ".

Преди години се заприказва, че Григор Димитров и Серина Уилямс в предишното са били освен това от положителни другари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР