Звездата на българския спорт Ивет Лалова записа поредното си високо

...
Звездата на българския спорт Ивет Лалова записа поредното си високо
Коментари Харесай

Ивет Лалова и следващата ѝ мисия "Токио 2020"

Звездата на българския спорт Ивет Лалова записа следващото си високо достижение преди ден, само че към този момент гледа към идната си цел. Спринтьорката съобщи, че стартира да мисли за олимпийските игри в Токио 2020.

Лалова се класира седма на 200 м на международното състезание в Доха. След финала тя даже изрази отчаяние, че не е съумяла да завоюва орден.

По-късно българката насочи обръщение през " Инстаграм ", в което съобщи: " В Доха беше превъзходно. Сега е време да поема по нов път. Пътят към Токио 2020. "

Лалова към този момент има квоти и за двата спринта в Токио. През май тя си обезпечи присъединяване на пети олимпийски игри, като взе квота на 200 м. В края на август спринтьорката направи най-бързото си тичане на 100 м от 2013 година, с което си заслужи място в Токио и в тази дисциплинираност.

Лалова насочи доста благодарности в прочувственото си послание. " Тази година имаше пот, кръв и сълзи, като скенерът сподели травми в средата на сезона. Минах през незабавна интервенция през януари, тъй че благодаря и на докторите, които ми помогнаха да се оправя с това. Благодаря на Бог, че имаше доста победи и положителни резултати, на които да се веселя през сезона ", добави българката.

Фотогалерия: Големите бягания в кариерата на Ивет Лалова >

Всичко, което би трябвало да знаете за: Токио 2020 (13)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР