Звездата на българския шампион Лудогорец Клаудиу Кешеру е все по-близо

...
Звездата на българския шампион Лудогорец Клаудиу Кешеру е все по-близо
Коментари Харесай

Лудогорец подновява договора на Кешеру съвсем скоро

Звездата на българския първенец Лудогорец Клаудиу Кешеру е все по-близо до възобновяване на своя контракт, това настояват медиите в Румъния. Настоящият договор на 33-годишния централен нападател изтича през идното лятото. Кешеру е измежду най-значимите играчи в клуба и по тази причина от клуба желаят той да остане в Разград.

Той играе за „ зелените “ от 2015 година и оттогава до момента има впечатляващите 116 гола в 196 мача. Логично с тези числа румънецът е номер 1 във безконечната класация на “орлите”. Макар и на 33 години, интерес към Кешерю не липсва. Румънският ФКСБ много постоянно се загатва като главен претендент за неговия автограф, а турските медии писаха, че интерес към него има даже грандът Бешикташ.

Все още не е ясно за какъв брой години ще е възможният нов контракт на Кешеру - за една или за две. По-вероятно е той да бъде продължен с 24 месеца - до лятото на 2022 година Тогава румънецът ще е на 35 години. Самият Кешеру също желае да продължи да носи екипа на първенците. И при новия ментор Павел Върба се чака Кешеру да е титуляр, а Якуб Шверчок да бъде негова запаса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР