Звездата на българския футбол Димитър Бербатов продължава да бъде без

...
Звездата на българския футбол Димитър Бербатов продължава да бъде без
Коментари Харесай

Бербатов се завръща, български отбор с оферта за него

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов продължава да бъде без тим. Централният нападател за последно игра в Индия за Керала Бластърс, само че от 2018 година е без тим.
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед е получил преференциална оферта от Берое. Бербатов даже е провел диалог с човек от управата на старозагорския отбор, като офертата е била съответна, включваща и финансови условия за играча.
Отговорът на Бербо обаче бил, че ще му би трябвало време и няма да отговори незабавно на поканата. Той споделил, че има неотложни задължения и не  е готво да разгласи решението си. В Берое пък бързат, защото родното състезание към този момент стартира.
Припомняме, че и през предходната година Димитър Бербатов имаше предложение да играе под управлението на Александър Томаш. Благоевградчанинът не одобри офертата, като бе част от няколко контроли и организира няколко тренировки с клуба. 
Наскоро Бербатов разяснява и обстановката в някогашния му тим Манчестър Юнайтед и изказванията на експерти, че клубът има потребност от нов нападател. Какво сподели Бербо по въпроса вижте в този материал на SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР