Звездата на българския футбол Димитър Бербатов подписа договор с популярния

...
Звездата на българския футбол Димитър Бербатов подписа договор с популярния
Коментари Харесай

Бербатов с нова роля - ще прави прогнози на мачове

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов подписа контракт с известния букмейкър Betfair. Ангажиментът на Бербатов е да дава прогнози за мачове и да прави разбори на забавни футболни събития.

" Предполага се, че имам повече познания и опит, защото съм играл футбол на високо равнище. Имам контакти със съотборници, които споделят всякакви неща, и тази информация ще ми бъде потребна в начинанието, с което се понечвам. Целта ми е да бъда по-добър от Пеле в прогнозите ", сподели 37-годишният нападател.

Бербатов добави, че към този момент няма оферти да продължи да се състезава и в случай че тази тенцендия се резервира, ще намерения за оповестяване на завършек на футболната си кариера. " Може би към този момент е време да спра. Решението няма да се забави, ще го реша скоро. Мога да бъда треньор или началник, само че мога да се захвана и с други неща - с различен вид бизнес, за който хората даже не допускат. Но към момента не съм изяснил за себе си какво тъкмо желая да върша ", добави Бербатов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР