Звездата на българския футбол Димитър Бербатов обяви старта на негов

...
Звездата на българския футбол Димитър Бербатов обяви старта на негов
Коментари Харесай

Димитър Бербатов стартира свой личен бранд облекло

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов разгласи старта на негов персонален бранд за облекло. Всички модели ще са създадени от самия него, написа " 24 часа ".

" През цялото време до момента ме питахте: " Берба, може ли твоя фланелка, апелирам? " Сега имате отговора: Да, може! ", написа някогашният нападател на Манчестър Юнайтед.

След това разгласи новината в особено видео.

" Стартирам мой личен бранд. Само с извънредни продукти, лимитирана серия. Може да отидете на моя уебсайт и да видите какво съм приготвил за вас. Може би множеството от вас знаят, че умея да рисувам и един ден си споделих - за какво да не се опитвам. Тези строго лимитирани артикули ще бъдат пускани понякога, когато аз реша, че моментът е верен.

Но изненадите не стопират дотук. Към всеки закупен лимитиран артикул има особено обръщение. Какво е то, не мога да ви кажа. Всеки ще го открие самичък. Единственото, което мога да загатна, е, че всеки ще има персонално известие от мен ", съобщи Бербо.

Той добави, че дружно с неговата персонална марка започва и приложение за обединяването на почитатели, спортни звезди и марки за спортна екипировка.
 Бербатов: Юнайтед може да изненада Сити
Бербатов: Юнайтед може да изненада Сити

" Това би поставило завършек на очакванията на " жителите " за купата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР