Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман удължи договора си с

...
Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман удължи договора си с
Коментари Харесай

Добри новини за Атлетико Мадрид

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман удължи контракта си с клуба. Това беше предстоящо, откакто преди броени дни французинът публично разгласи решението си да остане в мадридския клуб, вместо да премине в Барселона.

Гризман преподписа до 2023 година. По този метод той съблюдава традицията всяко лято да възобновява договора си с Атлетико, откакто пристигна в отбора през 2014 година от Реал Сосиедад. От формалната информация в уеб страницата на “дюшекчиите” не излиза наяве дали в контракта има откупна уговорка.

Освен Гризман, с Атлетико преподписа и сънародникът му Люка Ернандес. Защитникът удължи контракта си до 2024 година. Юношата на “рохибланкос” се утвърди като значима част от състава на Диего Симеоне и през предишния сезон изигра общо 44 мача във всички шампионати.

Благодарение на мощното си показване, 22-годишният Ернандес попадна измежду избраниците на Дидие Дешан за Мондиал 2018 и беше титуляр при успеха над Австралия с 2:1.

По време на визитата си в лагера на “петлите”, спортният шеф на Атлетико Мигел Анхел Хил Марин на процедура завърши и привличането на Тома Льомар. Крилото на Монако към този момент има подписан контракт с испанския гранд, само че му следва да премине медицински прегледи.

От Атлетико изрекоха специфична признателност на Дешан и на френската федерация за съдействието. “Петлите” не престават да се готвят за идващия си мач, който е против Перу на 21 юни в Екатеринбург.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР