Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман и днес беше големият

...
Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман и днес беше големият
Коментари Харесай

Вечерта на рекордите за Гризман

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман и през днешния ден беше огромният воин за отбора на Диего Симеоне. Той означи два гола и направи асистенция при успеха с 3:2 като посетител на Валядолид. Успехът изравни Атлетико по точки с водача в класирането Барселона, а Гризман ознаменува по най-хубавия мачин своя мач номер 300 в Примера дивисион.

Както е известно, Гризман започва професионалната си кариера с екипа на Реал Сосиедад, като дебютира за баския отбор през 2009 година. През 2014-а нападателят мина в Атлетико и се трансформира в една от звездите на международния футбол.

Antoine Griezmann

300th game
Two goals
Assist
80th minute winner@Atleti pic.twitter.com/vARuC2Sl9n
— International Champions Cup (@IntChampionsCup) 15 декември 2018 година Вторият гол във вратата на Валядолид беше под номер 83 за Гризман в Примера дивисион. По този метод той стана най-резултатният чужденец за Атлетико в елитната дивизия на испанския футбол. Гризу изпревари аржентинеца Рубен Кано, който играеше са “дюшекчиите” в края на 70-те и началото на 80-те години на предишния век.

Гризман има общо 120 гола за Атлетико във всички шампионати, като заема 7-о място във безконечната класация на мадридския клуб. Примера дивисион 15 кръг, събота 8 декември  Атлетико Мадрид 3:0краен резулат  Алавес
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР