Звездата на Атланта Юнайтед Тиаго Алмада бе повикан в последния

...
Звездата на Атланта Юнайтед Тиаго Алмада бе повикан в последния
Коментари Харесай

Станаха ясни новите имена в състава на Аржентина

Звездата на Атланта Юнайтед Тиаго Алмада бе извикан в последния миг в отбора на Аржентина за Световното състезание в Катар, защото трябваше да замести отпаднали от състава поради травми, заяви организация ДПА.

Включването на Алмада бе доказано часове, откакто нападателят на Интер Хоакин Кореа трябваше да се откаже поради проблем с коляното, получен по време на успеха над Обединените Арабски Емирства с 5:0 в контрола, играна в сряда.

21-годишният халф направи дебюта си за националния тим едвам през септември, при успеха в другарски мач против Хондурас, а в този момент има шанса да се причисли към Лионел Меси и компания, които ще се опитат да завоюват международната купа за първи път от 1986 година.

Алмада мина в Атланта през февруали от Велес Сарсфилд против 16 милиона $ и има присъединяване в 18 гола на отбора в Мейджър Сокър Лигата - 6 гола и 12 асистенции.

Съобщението пристигна бързо, откакто бе доказано, че нападателят на Атлетико Мадрид Анхел Кореа е извикан, с цел да размени Николас Гонсалес, който също бе заставен да се откаже поради контузия.

Кампанията на Аржентина на Мондиала стартира с мач против Саудитска Арабия във вторник, а по-късно отборът ще играе още против Мексико и Полша в Група " C ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР