Звездата на Астън Мартин във Формула 1 Фернандо Алонсо се

...
Звездата на Астън Мартин във Формула 1 Фернандо Алонсо се
Коментари Харесай

Алонсо: Забравете какво стана в Бахрейн

Звездата на Астън Мартин във Формула 1 Фернандо Алонсо се надява на мощно показване и във втория кръг от сезона – Гран При на Саудитска Арабия този уикенд. Испанецът записа подиум в първото си съревнование за Астън Мартин и към този момент съобщи, че това е едвам началото на развиването на AMR23.

„ Колата ни беше бърза в Бахрейн, този уикенд се оказа сполучлив за нас, като записахме първия си подиум за сезона – изясни Алонсо. – Но е време да забравим за Бахрейн и да насочим вниманието си към Джеда. Тук тестването за отбора ще е по-различно, защото трасето в Саудитска Арабия се отличава от това в Бахрейн. ”

Двукратният международен първенец също по този начин уточни по кое време ще имаме ясна визия за разпределението на силите в новия сезон във Формула 1.
 Алонсо разгласи, че ще се бори за трета купа Алонсо разгласи, че ще се бори за трета купа
„ По тази тематика ще можем да приказваме чак след Австралия, с цел да имаме надеждни данни и изясненост за развиването на колите, би трябвало да минат най-малко три надпревари на три разнообразни писти: в Бахрейн, Джеда и Мелбърн. Но аз още веднъж се надявам на добър резултат и този уикенд. ”
 Астън Мартин готви огромни усъвършенствания за “Имола ” Астън Мартин готви огромни усъвършенствания за “Имола ”
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР