Звездата на Аржентина Лионел Меси се изказа ласкаво за съотборника

...
Звездата на Аржентина Лионел Меси се изказа ласкаво за съотборника
Коментари Харесай

Меси засипа с похвали новата перла на Аржентина

Звездата на Аржентина Лионел Меси се изрече ласкаво за съотборника си Хулиан Алварес. Младият нападател на Манчестър Сити прави възторг на Световното състезание и досега вкара 4 гола. 

“Никой не си представяше, че Хулиан ще изиграе такава роля и ще се трансформира в толкоз значим футболист за тима. Помощта му е скъпа. Той играе необикновено в хода на цялото състезание. Тича, бори се, основава обстановки, бележи. Алварес е изключителна находка ”, коментира Меси. 

Капитанът на “гаучосите ” също по този начин описа, че е бил чудесно квалифициран за осъществяването на дузпата против Хърватия в полуфинала, извоюван с 3:0. 

“Емилиано Мартинес и Херонимо Рули ме срещнаха с техниката на хърватския вратар (Доминик Ливакович - б.р.) при дузпите. Коментирахме, че той до последно изчаква, с цел да види къде ще е ориентиран ударът. Затова и е най-добре да го изненадаш и да стреляш незабавно, вместо да го наблюдаваш. Когато изчакваш прекомерно доста, съвсем постоянно взимаш неверното решение. Ето за какво аз бях изпълнен с увереност и стрелях по този начин, както бях избрал авансово ”, изясни Меси. 

В Катар водачът на “албиселесте ” осъществя дузпи против Саудитска Арабия, Нидерландия и Хърватия, само че пропусна от бялата точка против Полша.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР