Звездата на английския Уест Хям Михаил Антонио разби скъпия си

...
Звездата на английския Уест Хям Михаил Антонио разби скъпия си
Коментари Харесай

Футболна звезда, облечена като снежен човек, разби Ламборгинито си навръх Коледа

Звездата на британския Уест Хям Михаил Антонио разруши скъпия си автомобил L amborghini Huracan в боклукчийската кофа на млада жена, до момента в който тя чествала Коледа със фамилията си, оповестяват The Sun и Daily Mail. 

20-годишната Киа Росина таман се готвела да сервира празничната вечеря в 18:30 часа, когато извън се чул застрашителен тропот. Когато излязла да ревизира какво се случва, заварила автомобил за 210 000 паунда да е стоварен върху ограждението, в което стои контейнерът й с битови боклуци.
Още по-голямо било изумлението, когато от колата излязъл 29-годишният Антонио, облечен с костюм на снежен човек. 



" Първоначално помислих, че е станала злополука с рейс, защото трясъкът беше доста мощен. След това с майка ми излязохме, с цел да забележим дали няма потърпевш човек. Ударът е бил доста мощен. Сигурно е карал най-малко с 90 км/ч. “, описа Киа Росина.


„ Прегърнах момчето, защото се тревожех за него. Обадих се на полицията и желаех да дойдат кола за спешна помощ и пожарна, защото се притеснявах да не пламне горивото. Имаше доста разлят бензин и колата пушеше. Докато аз се тревожих, това момче Михаил Антонио се караше с някакъв човек по телефона и го уверяваше, че е добре “, разгласи майката на младата жена.
-->
Лондонската полиция удостовери, че е била извикана на мястото на случая в 18:36 часа на 25 декември. Само 24 часа по-късно Михаил Антонио игра за Уест Хям при загубата с 1:2 от Кристъл Палас във Висшата лига.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР