Звездата на „Пайнер“ АРТи и актрисата от „София – ден

...
Звездата на „Пайнер“ АРТи и актрисата от „София – ден
Коментари Харесай

Потвърдено: Арти И Малкото Коте Крият Връзката Си

Звездата на „Пайнер“ АРТи и актрисата от „София – ден и нощ“ Бояна Генова крият дълга връзка. Това излиза наяве от последния влог на тийнидола в личния му YouTube канал. Във видеото бургазлията разкрива, че дели едно жилище с Бояна, до момента в който е в София.

„Моето любовче ми е направило дори закусчица. Жена фантазия! Сготви, изпра ми облеклата, ще глади,  а аз една пералня не мога да направя и крещя майстори“, споделя без задръжки артистът.

За любовната спекулация сред двамата идоли се заприказва още при започване на годината, когато Генова, която другояче се прочу и като дребното коте на Валери Божинов, взе участие в първия клип на АРТи за „Пайнер“ –  „Късаш и хвърляш“. Тогава тя към момента бе част от плана на Нова телевизия „София – ден и нощ“ и с цел да се включи в лентата на изпълнителя, той е броил няколко хилядарки, с цел да я откупи.

Броени месеци по-късно двамата сътвориха настоящия сега бранд очила – „ #LoveIT! “, които безусловно заляха звездния пазар у нас през летния сезон. С тях затвърдиха очевидно сериозните си връзки.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР