Звездата на “Ювентус” Кристиано Роналдо няма да бъде подложен на

...
Звездата на “Ювентус” Кристиано Роналдо няма да бъде подложен на
Коментари Харесай

Роналдо Се Отърва, Паднаха Обвиненията За Изнасилване

Звездата на “Ювентус” Кристиано Роналдо няма да бъде подложен на правосъдно гонене в Съединени американски щати по обвинявания в обезчестяване. Това оповестиха от окръжната прокуратура в Кларк Каунти.

Според управляващите няма безапелационни доказателства за полово принуждение над Катрин Майорга и казусът се приключва.

Срещу Роналдо стартира следствие по отношение на обвиняванията на американката. Тя твърди, че през 2009 година португалецът е бил в Лас Вегас и я изнасилил. Самият той не отхвърля, че са правили секс, само че той е бил изцяло непринуден.

Същата вечер Майорга подава недоволство за обезчестяване, само че не показва причинителя. През август предходната година тя разгласи, че това е Роналдо, и повдигна обвинявания против него.

На 28 септември немското издание “Шпигел” разгласява историята на 34-годишната Майорга, която твърди, че Роналдо я е изнасилил. Според момичето след изнасилването тя била подготвена на самоубийство. Освен това осем години по-късно била диагностицирана с посттравматичен синдром и клинична меланхолия.

Изданието разгласява документ, съгласно който през 2010-а тя подписва съглашение с Роналдо против $375 000 $ за отдръпване на обвиняванията. Американката бе безапелационна, че е била принудена да го стори, написа България през днешния ден.

От прокуратурата оповестиха, че въз основата на показаната информация обвиняванията не могат да бъдат потвърдени и по тази причина казусът се приключва. По време на цялото следствие Кристиано имаше поддръжката на половинката Джорджина Родригес и фамилията си.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР