Звездата и продуцент на „Комиците“ Любо Нейков за пореден път

...
Звездата и продуцент на „Комиците“ Любо Нейков за пореден път
Коментари Харесай

Любо Нейков осиновява племенничката си

Звездата и продуцент на „ Комиците “ Любо Нейков за следващ път потвърди, че може да бъде сериозен и да се разчита на него. Актьорът има златно сърце и оказва помощ на многочислените си другари, а в този момент съвсем е осиновил племенницата си Ина.

От няколко години той се грижи за дъщерята на умрелия си през 2013 година брат Цветан. Според близки до Нейков единствено преди дни той подал документи за настойничество за формален аставник на Ина дружно с нейната майка. Самият продуцент не пожела да разяснява персоналния си живот.

„ Ако ме питате за работа – да, само че за друго отвън това не приказвам “, споделя Нейков, цитира „ България Днес “.

Още след трагичния завършек на Цветан, който си отиде без време от инфаркт, Любо взе момичето да живее у тях, с цел да му бъде по-леко. Детето тогава беше на 16 години и в този момент смята Любо за собствен втори татко, описват съседи.

Ина към този момент е на 21 години и се усеща добре в жилището на Нейков в София в компанията на брачната половинка му Гинка и биологичната му щерка Анна. Двете девойки се обичат като кръвни сестри. Ина е доста признателна на чичо си, защото с изключение на, че й е подсигурил нехаен живот, е поел напълно разноските за образованието й.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР