Звездата е събрала най-популярните хитове на миналата година в общо

...
Звездата е събрала най-популярните хитове на миналата година в общо
Коментари Харесай

Стефани след премиерата на „Микс 2019“: Ако съм окрала някого, то това не е Криско!

Звездата е събрала най-популярните шлагери на предходната година в общо парче, а звученето е издържано в стила на най-хубавите времена на клубната чалга. Със сигурност „ Микс 2019 “ ще се трансформира в цялостен шлагер, защото от много време в сектора никой не е пускал толкоз танцувална ария. А гласовитата Стефани дава обещание да запише още доста нови през годината. В клипа към „ Микс 2019 “ хубавицата сменя няколко секси визии, а феновете й не стопират да сипят суперлативи, както за стайлинга, по този начин и за новия план.

„ Уникална си Стефи извънредно красива и сладка, а микса се е получил идеално “, „ Прави по постоянно песни. Имаш неповторим глас. “, „ Много добре се е получило, това ще е новият шлагер по всички чалготеки “, са единствено дребна част от мненията е обществените мрежи и музикалните канали.

След премиерата на „ Микс 2019 “, потегли слух, че Криско и Слави Трифонов по никакъв начин не били удовлетворени, че Стефани е употребила тяхната ария „ Гледай по какъв начин се прави “ за начало на ремикса си. Звездата обаче е безапелационна, че не е откраднала мелодията, а е употребила единствено дребна част от текста.

„ В оригинал парчето е на оркестър " Китка " и се споделя " Тошка ", а вокалът е на ретро попфолк артиста Щилян. Аз нямам искания, че песните в парчето са мои, просто желаех да им дам нов живот и се веселя, че се получи толкоз добре “, споделя Стефани.

Звездата, която се прочу с тоталните си шлагери „ Джига-рига “, Престъпно неверен “ и доста други, от известно време сама продуцира песните и участията си. Певицата е решила да даде мощен подтик на кариерата си при започване на 2019г., а залог за това дава песента й „ Микс 2019 “, която се трансформира в шлагер за няколко дни. Само за ден видеото е гледно над 30 000 пъти в you tube.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР