Звезда от Висшата лига разбуни духовете в Англия! Капитанът на

...
Звезда от Висшата лига разбуни духовете в Англия! Капитанът на
Коментари Харесай

Звезда от Висшата лига катастрофира... по чехли

Звезда от Висшата лига разбуни духовете в Англия! Капитанът на " Астън Вила " Джак Грийлиш катастрофира, откакто наруши ограниченията за обществена изолираност. Само няколко часа, откакто прикани " Останете си у дома, спасете животи ", халфът на бирмингамци бе сниман на 15 км от вкъщи си, по чехли, откакто блъснал няколко паркирали автомобила с джипа си. Грийлиш обяснил, че получил позвъняване от другар да се видят.



Малко по-късно футболистът разгласява видеопослание в " Туитър ", в което призна, че е постъпил неуместно и се извини.

" Искам да кажа какъв брой компрометиран съм от това, което се случи през уикенда. Просто получих покана от другар за посещение и направих най-глупавото нещо - одобрих. Не желая хората да повтарят моите неточности и предизвиквам всички да стоят по домовете си. Следвайте разпоредбите. Аз ще се изолирам за идващите седмици и се надявам всички да го създадат. Надявам се също по този начин да приемете извинението ми, с цел да забравим допустимо по-бързо този случай ", съобщи полузащитникът на отбора от Западен Мидлендс.

pic.twitter.com/XxoEt4yZNj
— Jack Grealish (@JackGrealish) March 30, 2020

От клуба оповестиха, че са надълбоко разочаровани от държанието на своя капитан, а парите, с които ще бъде санкциониран, ще отидат за Университетската болница в Бирмингам.

След края на сезона Грийлиш най-вероятно ще напусне борещия се за оцеляването си в британския хайлайф " Астън Вила ", с цел да подпише с някой от водещите тимове. Фаворит за подписа му е 20-кратният първенец " Манчестър Юнайтед ".

bТV приканва: останете си у дома!
Последни Най-четени Живот по време на пандемия Спортът и пандемията: Загуби за милиарди 100-годишната БЦЖ ваксина може да помогне в битката с COVID-19 Съдът гледа тъжба на някогашния член на Комисията по хазарта - Пламен Георгиев СЗО не предлага носенето на маска за лице, в случай че не сте болен или не се грижите за болен от COVID-19 Шест нарушавания на домашната карантина в столицата Опит за палеж на постройката на oбщината в Кюстендил Хапване, шоколад и футбол с тати - да си щерка на Бербатов (ВИДЕО) Каракачанов: Трябва да се навакса с маски и ръкавици за армията поради новата заповед Защо ИТ бизнесът реши да помогне на страната Виж още последни Министерство на здравеопазването: Глобата за излизане без маска е 5000 лева Заповед: Маските стават наложителни на всички открити и закрити публични места 5 нови случая на COVID-19 у нас Обявиха кои браншове получават поддръжка по мярката " 60:40 " Заразените с COVID-19 у нас са 359, маските станаха наложителни (ОБЗОР) Стефан Димитров: Буря донесе токсичен въздух в София в петък и събота 379 са инфектираните с ковид у нас България затваря границите си за чужденци до 17 април Тревожна наклонност: Растат случаите на починали млади и здрави хора от COVID-19 Доц. Атанас Мангъров: Нямам търговски ползи от всеобщия скрининг за COVID-19 Виж още най-четени.btvLinks { display: flow-root; }.btvLinks.item { position: relative; list-style-type: none; display: flow-root; float: left; }.btvLinks.item.link { position: absolute; height: 100%; width: 100%; left: 0; top: 0; z-index: 9999; cursor: pointer; }.btvLinks.item.image { position: relative; display: inline-block; width: 100%;

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР