Звезда от Big Brother на знаменитости Ekin-Su Cülcüloğlu хвърли Лорейн

...
Звезда от Big Brother на знаменитости Ekin-Su Cülcüloğlu хвърли Лорейн
Коментари Харесай

Ekin-Su Cülcüloğlu от CBB хвърля Лорейн в ХАОС, като необяснимо се отказа да се появи в последния момент... след автомобилна катастрофа Късно и интервю на живо и твърдения за `лош монтаж`

Звезда от Big Brother на звезди Ekin-Su Cülcüloğlu хвърли Лорейн в безпорядък в понеделник сутринта, когато тя анулира присъединяване в шоуто в последния момент 

Докато Лорейн Кели дразнеше идното си шоу в Good Morning Britain, тя сподели на водещата Сузана Рийд че плануваното й появяване е било анулирано при мистериозни условия - което докара до злонамерени мнения от Сузана.

Докато някои нарекоха някогашната звезда на Strictly " хулиган " и споделиха, че той направи на Екин-Су това, което други направиха с него по време на престоя му в танцовото шоу, други не се съгласиха и го нарекоха „ гласът на народа “.

В петъчния епизод Екин-Су избухна в истерични сълзи, откакто Мариша я избра в номинациите за лицево лице, преди да се втурне към леглото си, до момента в който музикалната звезда, 38, последва, с цел да се извини.

Говорейки за трагичното представлен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР