Звезда на TikTok спечели £30 000 от страничната си работа

...
Звезда на TikTok спечели £30 000 от страничната си работа
Коментари Харесай

TikToker печели £30 000 с необичайна странична работа, след като `забеляза `пропаст на пазара`

Звезда на TikTok завоюва £30 000 от страничната си работа по разчистване на гробове - и я разказва като " спокойна " и " удовлетворяваща ".

Шон Туки, на 30 години, е оформил над 100 гроба, откогато стартира през май 2023 година Семействата му заплащат сред £350 и £450, с цел да подреди надгробните плочи на обичаните си хора - задача, която може да му отнеме до два часа.

Идеята за тази неповторима странична работа му хрумна, до момента в който работеше като хирург на дървета в гробище, чудейки се кой се грижи за надгробните плочи. Шон от Хертфорд, Хартфордшър, сподели: „ Идеята ми е от 12 години, само че нямах средства да пускам до предходната година.

„ Повечето от работата, която правя, е през уикендите или отстранявам време от деня си, с цел да почистя гроб. Би било моята фантазия да работя на цялостен работен ден с това, само че съм прекомерно изплашен, с цел да се откажа от кораба сега. Когато шетам на гробище, хората идват при мен и споделят, че не са знаели, че тази услуга съществува в Обединеното кралство. Това е толков...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР