Зверско падане по дупе сполетя фолкдивата Анелия! Красивата певица се

...
Зверско падане по дупе сполетя фолкдивата Анелия! Красивата певица се
Коментари Харесай

Анелия вирна крака на сцената

Зверско рухване по дупе сполетя фолкдивата Анелия! Красивата певица се изтърси посред личния си концерт късно вечерта в четвъртък в столичния клуб "Пайнер ", написа "България през днешния ден ".

Бившата на Коко Динев показа най-новия си албум "Дай ми още " в компанията на най-близките си - майка си Светла и дъщеря си Ивон.

Докато извиваше глас над парчето "Мило мое ", нагиздената с чизми певица не реши инфраструктурата на сцената и вирна токчета пред ошашавените фенове. Внезапното рухване на Анелия накара даже развеселената Преслава да изопне лице и да скочи от сепарето си, с цел да й оказва помощ. От екипа на звездата обаче реагираха като командоси и незабавно подвигнаха на кокилите поразтърсената прима. Инцидентът обаче нито разстрои, нито ядоса Анелия, която още на земята избухна в плевел смях, последван от възторжени овации.

"Ох, това за пръв път ми се случва, знам и че ще го излъчат по малкия екран. Ама по този начин е, лайф сме, рисковете на живото присъединяване ", оправда се певицата. Гафовете на концерта, на който фолкдивата пя напълно онлайн в компанията на бенда си, не бяха един или два. Още на старта на празненството проблем с озвучаването забави появяването на Анелия на сцената, а недоволното й бърборене се чу даже до задните редове в клуба.

Без повече земетресения, само че с доста прочувствени самопризнания продължи вечерта на хубавицата. Анелия като в никакъв случай изостави сдържаността си и направи откровения, които разнежиха майка й Светла и щерка й Ивон. "Майка ми едвам ме устоя. Нали ме знаете, като съм на прочувствена фаза, стартирам да приказвам едно и също, едно и също. Самата тя споделя - не мога да те устоявам! Но аз съм доста прочувствена. Извинявам се и на щерка си Ивон, тя не знам за какво не обича да се снима и в този момент не желае да е тук до мен на сцената. А макар работата ми е толкоз положително и интелигентно дете ", изреди на един мирис изпълнителката на "Генерал ".

Въпреки апелите на Анелия към Ивон единствено майката на певицата се изправи измежду публиката, с цел да одобри аплодисментите. От сътрудниците на фолкаджийката единствено Преслава и Константин почетоха събитието, като изпълнителката на "Не се изтриваш " първа дойде на празненството с голям букет. Коцето пък за поредна вечер предизвика клюки, че е прекомерно непосредствен с поп звездата Гери-Никол, която докара на разположение в клуба. Двамата се усамотиха в едно от сепаретата, а трубадурката на корпулентни задни елементи се лепна за фолкпевеца и остана там до края на празненството.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР