Зверски изнасилената и убита в Русе тв водеща Виктория Маринова

...
Зверски изнасилената и убита в Русе тв водеща Виктория Маринова
Коментари Харесай

Излязоха шокиращи подробности от аутопсията на Виктория

Зверски изнасилената и убита в Русе тв водеща Виктория Маринова е умряла, задушавайки се в личната си кръв от счупения ѝ нос. Това демонстрират заключенията от аутопсията ѝ, написа „ Телеграф “.

Младата жена е изнасилвана към този момент мъртва, безапелационни са патоанатомите. Смъртта е настъпила към 15 минути откакто е бил строшен носът ѝ. 21-годишният Северин Красимиров е повалил дамата единствено с едно ляво кроше в главата, нацелвайки я право в носа. Счупва ѝ носната празнина, което разрешава на кръвта да се стича непосредствено в гърлото на жертвата.

Допълнително насилникът е притискал устата и носа ѝ, с цел да не издава звуци, до момента в който се гаври с нея в храстите при бетонната алея край река Дунав. Виктория изпада в безсъзнание и издъхва още в първите минути.

Това е повода никой от инцидентните минувачи да не е чул безусловно нищо. Северин я изнасилил два пъти, оставя биологичен материал по нея, след което най-вероятно осъзнава, че е мъртва. Младият ром бързо се окопитва, сграбчва портфейла, мобилния ѝ телефон, часовника и бижутата и побягва през храсталаците назад към алеята.

Според специалисти самият удар, с който я е привел в безпомощно положение, е бил много професионален, защото младият ром от няколко години тренира бокс. Младият мъж е по-известен като Селяйдин от ромската махала „ Тракцията “. Живее обаче при необразованата си вуйна в другата махала - „ Селеметя “, където са открити и облеклата му – блуза и дънки, по които е имало кръв от убитата.

От тях е свален генетичен материал от Северин, който съответствува 100% с откритата ДНК по тялото на убитата жена. Укриващият се в Германия Северин ще бъде върнат у нас с постоянен полет късно вечерта във вторник или в ранните часове в сряда. От страна на немската прокуратура има цялостно подпомагане за бързото изгонване и изправянето му пред съда.

Грозят го до 30 година затвор, защото наредбите по европейската заповед за арест задължават българския съд 20 години откакто е почнал да изтърпява наказването, наказаният наложително да се яви за условно предварително освобождение.

30-годишната административна директорка на русенската телевизия ТВН бе открита изнасилена и убита предходната събота на крайбрежната алея на Дунав. Дни по-късно в немски град Щаде бе задържан Северин Красимиров, който се опитал да се скрие при майка си. Германски съд позволи изгонването му и се чака той да бъде върнат до дни у нас.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР