Зверев откри кампанията си в Пекин с успехАлександър Зверев започна

...
Зверев откри кампанията си в Пекин с успехАлександър Зверев започна
Коментари Харесай

Зверев откри кампанията си в Пекин с успех

Зверев откри акцията си в Пекин с триумф
Александър Зверев стартира сполучливо своето присъединяване на тенис шампионата в Пекин. Германецът завоюва в два сета против Роберто Баутиста-Агут след 6-4, 6-4 за час и половина. Първият сет стартира по-добре за 21-годишния тенисист, който проби рано подаването на своя испански конкурент, само че след това Агут се завърна в сета. Зверев въпреки всичко завоюва в откриващата част на дуела и започва със самочувствие втория сет.

При преднина в резултата от 5-2 гейма и сервис за мача последва нова липса на централизация и младият гений трябваше да затвори срещата от втория опит, като в последна сметка го стори при третия си мачбол. Следващият му противник е тунизиеца Малек Джазири. В момента Зверев е на пета позиция в ранглистата за заключителния Мастърс в Лондон.

Първите осем ще си обезпечат присъединяване за влиятелната конкуренция на осемте най-хубави, която ще се организира от 11-18 ноември. В друга среща от шампионата в Пекин Фабио Фонини обърна Раду Албот след 1-6, 6-3, 6-3. Италианецът има своите шансове да се класира за Лондон, като сега заема 11-та позиция на 1, 405 точки от осмия Кевин Андерсън. Следващото затруднение за него е Андрей Рубльов, който победи изрично португалеца Жоао Соуса след 6-0, 6-4. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР