Зведата ни в профибокса Кубрат Пулев сподели на официалната пресконференция

...
Зведата ни в профибокса Кубрат Пулев сподели на официалната пресконференция
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Никога не е правен мач от подобен тип

 Кубрат Пулев в цялостна изолираност преди конфликта с Хюи Фюри
Зведата ни в профибокса Кубрат Пулев показа на формалната конференция преди конфликта с Хюи Фюри в " Арена Армеец " в събота вечер, че поддръжката на българската аудитория е най-големият му тласък да победи.

" Моята цел постоянно е била да бъда в още по-добра форма от преди. Ежедневните тренировки, точно това ме довежда до това форма, в която би трябвало да бъда. Формата не е единствено външна - тя е и техническа, физическа и психическа.

Естествено, това не е бодибилдинг, би трябвало да побеждаваме на кръга, а не да демонстрираме мускули. Смятам, че ще бъда сполучлив в събота вечерта. Никога не е юридически мач от сходен вид, на международно равнище. Хюи Фюри е доста сериозен съперник.

Зрителите в " Арена Армеец " ще следят зрелищни мачове и един прекрасен театър. Подготвили сме се крепко, съсредоточено, целеустремено и дисциплинаро. Смятам, че годините, в които съм бил на международния кръг, ме доведоха до днешния ден.

Ще дам всичко от себе си, с цел да развеселявам българската аудитория, тъй като тя е невероятна и постоянно ме е подкрепяла на всички места по света. Радвам се, че играя в България, направих значително, с цел да се случи този мач. Това е моята приятност.

Българите да станат съпричастни и да ме поддържат, а аз да мога да им дам това самочувствие и тази горделивост. Естествено, в случай че победя. Не считам, че ще изиграе някаква роля залата. Рингът е идентичен на всички места, разпоредбите са идентични на всички места и си би трябвало добра подготовка, а не просто зала, аудитория и така нататък ", сподели Пулев.

Хюи Фюри пък за следващ път изрази убеденост, че е задоволително квалифициран за предизвикването да се изправи против българина на негова територия в " Арена Армеец ".

" Остават единствено три дни до огромната среща. Подготвен съм. Готов съм и напълно предан на това, което следва. Вярвайте ми, че ще направя всичко по силите си. Аз пристигам. Аз съм бъдещето на тази категория.

Посрещането в България беше прелестно. Хубаво е, че още веднъж съм тук, не бях идвал от младеж. Сега е още по-специално, че ще се удрям тук. Цялата сложна и здрава работа към този момент е свършена, а остава лесното - самата среща
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР