зумително е как тялото ни и формата на определени части

...
зумително е как тялото ни и формата на определени части
Коментари Харесай

Каква личност сте според формата на пъпа

зумително е по какъв начин тялото ни и формата на избрани елементи от него могат да подсказват разнообразни детайли от характера. Формата на пъпа също може да издаде някои особености на личността, написа аз-жената.

Разберете каква е личността ви съгласно формата на пъпа.



1. Изпъкнал пъп.

Изпъкналият пъп е индикатор за мощна воля. Вие сте упорити и вярвате в мнението и усета си. Имате добра вътрешен глас. Вярвате на аналитичните си качества и вземате решения след щателното им обсъждане. Харесва ви да сте център на внимание. Наясно сте със цената си и не сте склонни да се подценявате.

Любовта за вас постоянно се оказва проблем, тъй като ви лишава известно време да решите дали да подарите сърцето си. Не се влюбвате елементарно, изключително в случай че индивидът не дава отговор на вашите критерии. Щом го намерите обаче сте подготвени да му дадете всичко.

2. Кръгъл пъп.

Ако имате кръговиден и бездънен, наподобяващ на дупка пъп, то тогава вие сте оптимист. Вие сте човек, който даже в тъмнината вижда светлина. Хората с кръговиден пъп умеят да излизат от всяка сложна обстановка с усмивка. Вие сте положителни комуникатори и поддържате връзка с позитивизъм, което прави връзките ви с близките здрави и пълноценни. Освен това оптимизмът ви се отразява на хората, които все си намират причина да са край вас.

3. Стиснат пъп, по-широк в горната част.

Хората с такава форма на пъпа нормално са родени без затруднения по естествен път. Те са притежатели на здрав разсъдък. Сред главните им качества са активност, интензивност, дарба да се веселят. Ако имате пъп с такава форма, вие сте персона, стимулирана да съумява в живота. Имате необикновен възторг, който заразява близките. Всичко, което вършиме, ви води към триумф без даже да се напъвате.

4. Сплеснат пъп.

Ако имате подобен пъп евентуално сте човек, който може да пази секрети до гроб. Вие усещате незабавно настройките на хората към себе си, знаете кой е на страната на тъмната мощ и кой не. Не се доверявате на кого да е, тъй като имате невероятна вътрешен глас. Околните ви мислят за песимист, само че истината е, че сте свръхсензитивна персона.

Най-добрият грим съгласно формата на очите

5. Пъп в Y-образна форма.

Тази форма на пъпа е относително по-рядка, само че в случай че я притежавате, вие сте от хората, които остават зад кулисите, само че правят цялата работа. Независимо в коя сфера на живота се изявявате и работите, вие сте главен мотор. Вие не търсите популярност, триумфът е нещо доста персонално за вас. Вие сте човек, който близките може и да не познават добре, само че личността ви може да им повлияе доста.

6. Пъп с съвсем запълнена форма.

Хора с такава форма на пъпа се характеризират с по-ниски равнища на активност. Това е единствено на физическо равнище обаче. В ментален и прочувствен проект вие сте човек, който ловко се оправя с разнообразни обстановки и взема решение по този начин наречените „ пъзели на живота “. Умеете да взимате решения сами и сте положителни в даването на точните препоръки.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР