Зрителите вече усилено коментират кой ще спечил ВИП Брадър. Те

...
Зрителите вече усилено коментират кой ще спечил ВИП Брадър. Те
Коментари Харесай

Вижте кой ще спечели ВИП Брадър

Зрителите към този момент интензивно разясняват кой ще спечил ВИП Брадър. Те си имат любимец и са уверени, че точно той е достойният да бъде номер 1 измежду съквартирантите си.

„ Браво на Валентин Кулагин! Страхотно хладнокръвие и преценка! Свали маските на всички псевдо " ВИП " и умерено им споделя истината, а те беснеят, подвигат кръвно и прочие. Браво, Валентин Кулагин!!! ”, разясняват почитателите на гримьора.

Припомняме, че нощес Кулагин съумя да изнерви до краен лимит клубния управител Петко Димитров. Двамата премериха шпаги, като в дуела несъмнено надви словесно хасковлията с съветски корени. Разправията бе подхваната от предприемача, който се опита да изгони от компанията на част от съквартирантите Вальо. " Ние не желаем да те слушаме! Минаваш пренос и продължаваме! ", съобщи му Петко, само че това му струваше близо 10 минутна препирня и изваждане от кожата, написа HotNews.bg.

" Затова отваряте вратата да слушате диалога ни с Розмари ", посече го Кулагин, а Димитров отвърна: " Ама ти като не знаеш да ме слушаш - отивай и си лягаш! " " Ти ли ще ми казваш какво да върша?! Вземи излез от това амплоа на домоуправител ", отвърна му уместно Вальо, а Петко загатна за побой над съперника му: " Затова са те пребили целия вход където живееш... " Петко псува дамите като каруцар " Стига с тези пребивания към този момент, не сме 90-та година. Дръжте се малко по-сериозно! ", отвърна му Кулагин.

Докато върти чашата с вино, Петко изръмжа: " Ти ли ще ми казваш по какъв начин да се държа, бе, Мишко! Представяте ли си Кулагин в казармата ", опита се да разсмее съквартирантите Петко... А Кулагин незабавно го засече с думите: " Ама каква казарма, то я няма. Престани да живееш в предишното ". Една от засегнатите тематики по време на абсурда беше номинацията на Розмари. След като гримьора бе пратен в лудницата на " ВИП Брадър ", съвсем нямаше съквартирант, който да не е номинирал красивата моделка и то на основа другарството й с Валентин.

" Аз излязох от Къщата и вие тогава се сетихте да я предлагате. Защо не го направихте, до момента в който бях вътре?! Излязох от Къщата и тогава решихте да я предлагате... доста забавно! Тя поддържа връзка с мен още през цялото време.. Но просто тъй като към този момент няма кой да предлагате и идващия беше тя. Просто тъй като мен ме няма и по тази причина, това е цялата истина ", искрено изясни тактиката им устатия хасковлия.

" Ще усетиш кой е номиниран още другата седмица. За какво си тука, я ми кажи? ", попита го на собствен ред Петко, а Кулагин не се поколеба и отговор: " За да бъда себе си! " Папи Ханс и Нора еднообразно тъпи " Повярвай ми, ти си най-фалшивото нещо! От косата ти до куфара... ", опита се да го захапе предприемача. А Вальо резервира хладнокръвие и умерено му отвърна: " Така да бъде... Добре, че ти си по-истински! Само да ти кажа, че аз когато съм ги носил тези куфари и тези облекла, ти беше Петко Паркинга и паркираше колите на моите другари. И съм носил скъпи облекла и обувки, които ти през днешния ден още не можеш да носиш. "

С тези реплики Петко безусловно подпали: - Абе ей, ти правилно ли ги мислиш тези неща?! " Да,вярно ги мисля! Къде беше Петко преди 15 години? ", отсече Кулагин и продължи да подрежда шефа на заведения: " Стига си казвал на всички какво да приказват.. Какво е това командорене?! " - Я ми дайте да си измеря кръвното... - опита се да се отдръпна от острия диалог Петко, само че всичко продължи и в лайва на предаването нощес. Тогава предприемачът сложи диагноза на съквартиранта си обявявайки го за психичноболен.

" Затова беше в лудницата на Биг Брадър. Това се случва единствено тук в Къщата, това на открито ще бъде прегазено мигновено. Виждал съм го на открито и той не се държи по този начин. Да, комичен е, наподобява като стрелбище, само че съм сигурен, че е по спокоен от водата. Тук заради доста аргументи, може и Биг Брадър да е отговорен - не знам, му никнат крила и той се пробва да лети. Само, че на всички нас ни е доста смешно, тъй като аз не се вързвам на всевъзможни нелепости. Смея му се и споделям, че това за него е дъното ", огсече Димитров. Наско Колев ухажва Мира Добрева На собствен ред Кулагин го изпоти с въпроса: " Истина ли е, че си се отнасял доста зле с танцьорките ти в клуба? Че си ги наричал с грозни прилагателни и нецензурни думи? Вярно ли е, че като някоя от тях напусне - звъниш на шефа в актуалното заведение, където работи и искаш той да я изгони? " В отговора си Димитров се опита да се показа в облика на " непоколебим и обективен ".

" При мен работят девойки от 15 години и си изкарват хляба още доста хора личен състав. Що се отнася до танцьорките и личния състав - постоянно съм бил доста непоколебим, само че обективен. Когато някой нарушава разпоредбите, той би трябвало да знае,че има последици ", като че ли с половин уста удостовери думите на Валентин Петко. Димитров се опита да се заяде с Кулагин поради въпроса, като посочи, че в случай че той реши да е танцьорка в негов клуб, нямало по какъв начин да стане. " Ти няма по какъв начин да танчуваш в моя клуб. А и моите танцьорки наподобяват доста по-добре от него ", съобщи смуглия Петко. " Със сигурност, аз не се съпоставям с дами! ", затапи го Валентин.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР