Зрителите вече трета седмица недоумяват защо именно Боряна Баташова бе

...
Зрителите вече трета седмица недоумяват защо именно Боряна Баташова бе
Коментари Харесай

Боряна Баташова любовница на шефа на Би Ти Ви?

Зрителите към този момент трета седмица недоумяват за какво точно Боряна Баташова бе първата, която изхвърча от „ Денсинг старс “, откакто в шоуто има и надалеч по-некадърни танцьори от нея. Оказва се, че си е разрешила да се появи пияна в ефир. Запознати издават, че радостната вдовица на Андрей Баташов ходела мощно почерпена на подготовки и по този начин несъответстващото й държание причинявало нервни рецесии на всички към нея. Върхът на всичко бил, когато се появила спиртосана в ефир на самия старт на шоуто. За да се избави екипът от нея, журито й дало допустимо най-ниските оценки, настояват осведомени.

 

Боряна Баташова се разписа в „ Денсинг старс ” с един танц ча-ча-ча, който беше първото и последно нейно появяване в предаването. Много фенове се изненадаха от ранното й отпадане, тъй като видяха надалеч по-слаби танцьори на дансинга. Вдовицата най-малко има възприятие за темп и се движи в такт с музиката, което на други участници изрично им липсва. Въпреки това те продължиха напред, а тя се сбогува с предаването още първата вечер.

 

Хора от екипа подшушнаха каква е същинската причина за ниските й оценки. Четиримата съдии в шоуто са я санкционирали поради небрежното й отношение към предаването и най-много поради навика й да танцува подпийнала. От години се приказва, че палавата русокоска изпитва съществено увлечение към алкохола. Именно това й е подляло вода в „ Денсинг старс ”. Тя постоянно ходела на подготовки почерпена, което влудявало колегата й Калоян. Той е печелил танцовото съревнование, единствено че с надалеч по-сериозна, дисциплинирана и отдадена половинка на паркета – фигуристката Албена Денкова. За разлика от нея Баташова била извънредно небрежна, несериозна, несъответстваща и постоянно пияна. Както се видя във визитката й в предаването, Калоян се е чудел какво да прави с нея. Той е предусещал заплахата от неуспех, само че по този начин и не е съумял да я накара да се вземе в ръце и да си свърши работата съзнателно. Когато се появила в несъответстващо положение за директен ефир на старта на предаването, към този момент било ясно, че това е първият й и финален танц. Екипът бил в шок, тъй като Баташова едвам се държала на краката си. Наложило се да реалокират изявата й и отново не било несъмнено дали няма да залита пред камерите. Всички били единомислещи, че вдовицата няма място в предаването. Журито й дало ниските оценки, с цел да избави екипа от нея.

 

Танцьорът Калоян освен, че не страдал за ранното си отпадане, а си отдъхнал, че към този момент няма да работи с Баташова. Преди първата подготовка с нея той нямал самообладание да се върне в шоуто, тъй като спомените му били свързани с успеха с Албена Денкова преди години. Боряна го предиздвикала да съжалява, че се е съгласил още веднъж да се хване на това хоро.

 

Имало обаче един човек, който съществено се ядосал от отпадането на радостната вдовица. Това е шефът на Би Ти Ви Ралф Бартолайт. Той към този момент от няколко месеца бил рисково непосредствен с нея. Говори се, че си бил паднал по Боряна, откакто се срещнал с нея на празненство. Двамата доста си паснали и към днешна дата към този момент имали публична връзка и дори са се появявали като двойка на някои всемирски събития. Преди няколко месеца бяха засечени дружно на церемонията по връчването на премиите за мода „ Златната игла ”, а след края на ревюто двамата си потеглиха на разположение.

 

Възможно е точно Бартолайт да е настоял да включат Баташова в шоуто, позволяват осведомени. Така или другояче обаче, изключително околните им връзки не я избавиха и тя първа отпадна.

 

Според клюката, Ралф Бартолайт, който е освен основен изпълнителен шеф на Би Ти Ви, само че и началник на новините и настоящите излъчвания там, е огромен майтапчия и обича купоните. Същата пристрастеност споделя палавата Боряна и това е „ лепилото ” в тяхната връзка. Ралф, който дойде в България доскоро повече от година, с цел да поеме Би Ти Ви, към този момент съвсем живеел с Баташова. Официално двамата сякаш имали обособени жилища, само че на процедура всяка вечер се прибирали под общ покрив. Преди нея германецът имал къса връзка и с друга обичана на светските летописи вдовица, с която обаче бързо скъсал. Тя предпочитала по-спокойния живот, до момента в който Баташова се оказала свободна за занимания.

 

Нейното име се завърта в медиите, когато през 2008-а се омъжва за 20 години по-възрастния Андрей Баташов. Това става единствено 3 месеца откакто се срещат. По това време той взе участие в „ Денсинг старс ” и по тази причина вдовицата твърди, че има прочувствена връзка с предаването. Актьорът умира на 45-годишна възраст 2 години след сватбата си. Причина за гибелта е полиорганна непълнота, получена в резултат на цироза и сепсис. Младата му вдовица не крие, че е била разграничено с него в последните му месеци. По думите й, Андрей се е поболял от горест поради свалени свои спектакли и неспособност да работи умерено в 40-то Народно заседание, където е народен представител от групата на Национална движение „Симеон Втори".

 

Известна е враждата на Боряна с майката на артиста – Теодора, която също към този момент е покойница. Тя упреква снаха си, че е тласнала сина й към гибелта, като го е напуснала, и че не е спазила вдовишкия печал. Откакто Андрей си е отишъл, Боряна прави опити да пробие на сцената. Напуска работата си в банка и по-малко от година след гибелта му се явява на кастинг в музикалното шоу на Нова тв „ Х Фактор ”. С първото си осъществяване очарова журито, само че след това отпада. Въпреки това не се отхвърля от музиката и през днешния ден, към този момент 40-годишна, се прехранва като певица и водеща на разнообразни празненства и всемирски събития. Освен това се твърди, че през леглото й са минали много мъже. Един от известните артисти, с които я свързват, е Станимир Гъмов, само че нито един от двамата не е коментирал публично слуха за връзката им.

 

До ден сегашен Баташова не е съумяла да пробие безапелационно на сцената с персонални качества и всички продължава да я назовават „ Веселата вдовица на Андрей Баташов ”. Ако е задоволително старателна, откакто завъртя главата на шефа на Би Ти Ви, би могла най-накрая да изгрее в огромната телевизия – в случай че не като танцьорка, то като водеща или асистентка в някое шоу.

Автор: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР