зрителите ще видят как напрежението от наближаването на големия финал

...
зрителите ще видят как напрежението от наближаването на големия финал
Коментари Харесай

„Кралицата на Hell’s Kitchen“ заплашена с изгонване на крачка от финала

зрителите ще видят по какъв начин напрежението от наближаването на огромния край и премията от 100 хиляди лв., дружно с контракт в екипа на началник Виктор Ангелов ще саботират високия военен дух на най-хубавите от положителните в Hell’s Kitchen. Затормозена връзка, аматьорски неточности от топ готвачи, уроци от началник Ангелов и един готвач, който ще се окаже изненадващо нерешителен в кухнята.

Ще преминат ли теста черните нинджи и ще съумеят ли да се оправят с новото италианско меню на началник Ангелов като завършат вечерната резервация? Ще има ли нов крал в Кухнята на Ада и дали този, който приказва по-добре италиански ще се окаже и кулинар от класа като същинска италианска стопанка? Отговорите на тези въпроси след броени часове в новия епизод на Hell’s Kitchen довечера по NOVA от 21:00 часа. Със сигурност ще тръпнем в очакване до края, с цел да забележим кой ще се изправи против „ Кралицата на Hell’s Kitchen “ – Чилева и ще се бори с нея за оставане в Кухнята на Ада. Остават по-малко от 10 дни до огромния край на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир, а в завършек на тази седмица ще разберем и кои ще бъдат 4-мата финалисти.
 началник Виктор Ангелов NOVA
Днешният епизод на Hell’s Kitchen ще ни придвижи на територията на най-известната кулинарна супер мощ в света, а готвачите на началник Ангелов ще би трябвало много да се изпотят, с цел да потвърдят, че могат да „ сложат в джоба си “ и най-хубавата италианска стопанка като подготвят „ уют в паница “. Кой ще бъде коронясан за „ Царят на усета “ и ще заслужи възхищението на началник Ангелов ще разберем тази вечер по NOVA. Състезанието по майсторство ще е оспорвано, само че ще има готвач, който ще полее успеха, а другите ще оплакват ориста си „ от тук до Италия “.
 финалисти NOVA-->
Специална италианска вечер и чисто нова кулинарна селекция от съвършени ястия ще показа довечера ресторантът Hell’s Kitchen на своите посетители. Ще съумеят ли професионалните готвачи да се оправят с новото меню на началник Ангелов и да завършат сполучливо вечерната резервация? Бойният дух ще държи черните Шефс в здрава примка, само че напрежението от наближаващия край на Hell’s Kitchen ще си каже думата. Как се прави зелен боб и за какво бърканите яйца не се бъркат ще разберем довечера. Цар Паника ще завладее сърцето на един готвач и това може и да му „ вземе главата “. Кой ще детронира „ Кралицата на Hell’s Kitchen “ Чилева и ще се изправи против нея в двубой за оставане в Кухнята на Ада ще узнаем скоро. Битката ще е „ кървава “ и сред топ готвачи, и кой ще бъде номиниран ще стане ясно довечера в Hell’s Kitchen от 21:00 по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР