Зрителите ще станат свидетели на необикновени рецепти и домашен уют,

...
Зрителите ще станат свидетели на необикновени рецепти и домашен уют,
Коментари Харесай

„Черешката на тортата“ се превръща в празник за душата и сетивата

Зрителите ще станат очевидци на невероятни предписания и домакински уют, гарнирани с прочувствени изповеди и трогателни моменти идната седмица в „ Черешката на тортата “ . Домакини от понеделник до петък ще бъдат Мисис България Свят 2018 Яна Средкова, публицистите Виолета Манчева и Костадин Филипов, царят на уличната храна Димитър Добрев и фолклорната певица с топла усмивка Мария Чакърдъкова. За безупречното осъществяване на всеки подробност в кухнята както нормално ще следи кулинарният гуру началник Иван Манчев .

Първа в ролята на хазаин влиза Мис България Свят 2018 и Мисис Европейски съюз 2019. Яна Средкова , за която благородните дела не са непознати, се придържа към здравословния метод на живот и ще подготви отбрано меню, част от което ще бъдат специфична погача, брускети от патладжан и баснословен десерт. Помощник в кухнята ще бъде млада дама, която е една от най-големите гордости в живота на Яна. Колко взискателна може да бъде една майка, каква е тайната на столетието и кой ще се окаже най-пластичният посетител на дансинга, ще стане ясно в понеделник.
 Яна Средкова NOVA
Във вторник е ред на журналистката Виолета Манчева . Тя е подготвила особено планинско прекарване за компанията в с. Рибарица, което ще ги откъсне от забързаното всекидневие. Виолета ще сервира актуален прочит на обичайната българска вечеря, за което е подготвена да получава похвали от всички. Тя ще опита да подписа шеговита договорка с началник Манчев, само че ще успее ли да го убеди? Подаръците за гостите ще бъдат подбрани с усет и внимание към детайла, а изненадата ще трогне всички.
 Виолета Манчева NOVA
В сряда феновете ще влязат в дома на още един публицист. Костадин Филипов ще се постарае да се трансформира в най-хубавия кулинар измежду водещите. Той ще внесе естетика с очебийно италианско меню, повлияно от местата, които е посещавал. За Костадин ще бъде значим персоналният почерк в храната, изключително в десерта и салатата. На масата ще се завържат диалози за сладки мемоари от детството и пътешествия, ще стане ясно и по какъв начин домакинът е разкрил любовта си към писането. За край Костадин ще уцели право в сърцето гостите с подаръка и специфичния си непредвиден посетител.
 Костадин Филипов NOVA
Димитър Добрев , притежател на верига заведения за хранене за бургери, в четвъртък ще изнесе кулинарен урок със 8-степенно гурме меню. Домакинът ще разноски своите посетители по света, като ще акцентира на азиатската му част. Кухнята на Димитър ще се трансформира в изкуство, подправено с точност и нетипични ястия като бистър самун, севиче от фагри и дъмплинги. Предстоят истории за любовта към готвенето, хубавата храна и положително въодушевление. Ще оценят ли, обаче, гостите нетрадиционното меню на Димитър и каква българска изненада с ексцентрична нотка чака компанията?
 Димитър Добрев NOVA
Кулинарното дерби ще закрие наследницата на Николина Чакърдъкова – Мария . Народната певица с чаровна усмивка ще отвори сърцето си и ще посрещне останалите участници във фамилната къща в Гоце Делчев. Мария ще бъде леко обезпокоена, само че няма да се поддаде на напрежението и обратно на упованията, ще сготви вечеря с съвременен привкус. Тя е приготвила няколко специфични изненади за гостите, които същински ще ги поласкаят. Какво е чувството музиката да те тегли неустоимо и допустимо ли е Мария да бъде похвалена от най-педантичния участник, ще стане ясно в петък.
 Мария NOVA
Тежка ли е кулинарната корона? Кой от гостите ще бъде енигмата на седмицата? Спада ли пеенето към един от гениите на Костадин Филипов? Трудно ли се живее в сянката на прочут родител? Кой ще грабне успеха? – не пропускайте да разберете в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в  след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР