Зрителите останаха много разочаровани от срещата на ергена и Люси

...
Зрителите останаха много разочаровани от срещата на ергена и Люси
Коментари Харесай

Зрителите за срещата на ергена и Люси: Тя цвилеше, той отговаряше това е много мило

Зрителите останаха доста разочаровани от срещата на ергена и Люси и естествено незабавно я погнаха. Те са безапелационни, че Людмила Костадинова, която непрекъснато злослови по адрес на другите, има напряко плашещи зъби. Фейсбук е заринат от подигравателни фотоси на зъбите на брюнетката, научи Sofia24.bg . Освен това те обърнаха внимание и на обичаната фраза на Виктор, която е " доста благо ".

" Тя цвилеше, той отговаряше: Ами това е доста благо! ", гласи коментар на почитател на предаването.

" Защо се големее толкоз тази персона?! Не си ли даде сметка, че не Виктор я хареса и предложения, а тя просто се състезаваше и завоюва тази вечеря... има разлика, дори голяма! ", ядосано споделя друга почитателка на " Ергенът ".

" Виктор изчисляваше при тази посока напразно, в случай че се метне в морето, за какъв брой време ще преплува залива, че да си отдъхне от тъпи срещи на които творчеството му се изчерпва с " доста благо ".

" Проблемът на множеството мацки вътре е, че просто не са разбрали къде влизат. Това е ТВ шоу. Не организация за запознанства. И ергенът не в шоуто с цел да се дами, а с цел да забавлява публиката. В действителния живот 2/3 от въпросните девойки нямаше да бъдат даже поканени на кафе от Виктор. А вътре са ухажвани, изслушвани, целувани.... И това ги (п)обърка. Всяка, която бе целуната уединено, се намерения за друга и специфична, повярва си, че е Избраната. И... не помниха, че са в шоу. Шоу, надзиравано от сценаристи и режисьори, с деликатно планувани срещи и планувани целувки, с цел да бъде забавно и вълнуващо за феновете ", разяснява зрителка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР