Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на жесток скандал в

...
Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на жесток скандал в
Коментари Харесай

Жесток секс скандал в „Женени от пръв поглед“ - обиди и гнусни интимности

Зрителите на Нова телевизия станаха очевидци на нечовечен скандал в риалитито „ Женени от пръв поглед”.На нож пред камерата бяха Таня и Светозар – най-възрастната двойка в предаването.

Въпреки че връзките им стартираха ужасно очевидно сред двамата към този момент има зародил се голям спор. Участниците започнаха да си разменят остри реплики, обидни прилагателни, а най-после заговориха и за секс.

След като Светозар завари изгората си да вечеря сама на масата, той най-безцеремонно я подбра пред камерата:

„ Типично в стила на Татяна егоистично си е поставила единствено на нея вечеря “, поде той.


„ Питах те дали искаш да ядеш нещо?! Това е неистина! Как не те е позор да лъжеш!? Дърт мъж! Всяка вечер те поканвам на вечеря, а ти без да ми приказваш не искаш да седнеш на маса “, отбрани се брачната половинка му.

Ти си лъжкиня! Днес обади ли се, че ще се прибереш в 18:30 по телефона, а в какъв брой се прибра? В 21! Излъга “, упрекна я той на собствен ред.

Тя бързо се оправда, че е била в запушване и след това е останала да поговори с приятелките си в залата, вместо да се прибере при нейния „ злобен брачен партньор “ .

„ Ти играеш роля и си злоумишлен. К азваш единствено неистини и след това правиш интриги. Не съм студена към теб, аз съм един топъл човек. Говориш нелепости! Ти си клоун, който играе пред камерата и е неоткровен. Ти си измамник, лукавец и клеветник “, побесня Таня.

„ Победи в разногласието, добре. Защо би трябвало да крещиш “, иронично запита Светозар.

„ Не съм двуличник като теб, изпитвам страсти и вследствие на тези страсти, това е моето държание “, отвърна му тя.

"Защо се държиш по този начин? Защо ми мълчиш два дни? Защо ти е такова държанието ", запита тя и не се ограничи с това: " Защо разчиташ на моите пари, с цел да поканиш приятелите си на вечеря? Искаш ми пари още веднъж. Ти си мъж. Ако искаш да черпиш приятелите си, изкарай пари! Една седмица върви с едни гащи, до момента в който не ти купих други. Как може да го правиш ", запита тя.

" Има дами, които ме харесват без гащи, да му еба майката. Ти обичаш гащи, купувай ", съобщи той.

"От една седмица спря да спиш с мен. Защо? Нямаме сексуален живот! За мен това е значимо, сексът ми е значим за здравето поради простатата ", сподели Светозар и призна, че той обаче спи с някого и това, че тя не ляга до него, не значи, че той разчита единствено на нея.

"Няма по какъв начин да имам сексуален живот с човек, който върви при различен ", отсече тя.

Светозар я атакува, че му е говорила за умрелия си брачен партньор, а Таня към този момент нервно отвърна: "Недей да скверниш паметта към мъртвите! ".

"Аз не ти приказвам за жена ми, за какво ти да ме товариш с историите си ", запита я той.

"Мислех си, че споделям неща от живота си, които може би те интересуват. Не е честно, когато човек ти споделя на четири очи персонални истории, ти да ги изкарваш в този момент пред камери в риалити ", съобщи Таня.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР