Зрителите на NOVA станаха свидетели на първия полуфинал в телевизионното

...
Зрителите на NOVA станаха свидетели на първия полуфинал в телевизионното
Коментари Харесай

Публиката избра първите трима финалисти в Звездите в нас

Зрителите на NOVA станаха очевидци на първия полуфинал в телевизионното шоу за фалшификати „ Звездите в нас “. До този стадий на конкуренцията доближиха пет тима, от които публиката излъчи първите трима финалисти, които ще се борят за огромната премия от 50 000 лв.. Разпадането на тимовете беше прочувствено, само че всички участници демонстрираха поддръжка и същинско другарство във финалните си осъществявания на сцената.

Полуфиналът на „ Звездите в нас “ бе разграничен на два стадия. В началото петте тима – „ Лили Иванова “, „ Бруно Марс “, „ Веселин Маринов “, „ Селин Дион “ и „ Елтън Джон “ изпяха първата си ария, а след нея думата имаше публиката. Зрителите в студиото гласоподаваха и взеха решение към идващия кръг да продължат тимовете „ Селин Дион “, „ Бруно Марс “ и „ Веселин Маринов “, които се качиха още веднъж на сцената за второ осъществяване, в което всеки от участниците в тях към този момент се състезаваше единствено за себе си.

След това публиката в залата даде своя самостоятелен избор, а резултатите от гласуването бяха извънредно близки. Зрителите в студиото взеха решение към огромния край да продължат Милена като Селин Дион, Християн като Бруно Марс и Сонай като Веселин Маринов.

„ Благодаря за помощта. Оставих сърцето си на сцената и дружно стигнахме дотук “, разчувствуван показа Християн секунди след вота. „ Искам още най-малко пет излизания на тази сцена, с цел да се изявя като най-хубавата имитаторка на Селин Дион “, безапелационна бе Милена, която продължи в надпреварата с минимална разлика пред съотборничките си.
Кои тимове ще завоюват сърцата на публиката във втория полуфинал? Още кои трима участника ще отидат на огромния край? В очите на кого ще има сълзи от наслада и на кого от горест? Колко прочувствено ще е разпадането на тимовете? Ще има ли изненади за траялите участници? - Зрителите на NOVA ще схванат идната неделя от 20:00.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР