Зрителите на Маскираният певец отново изразиха недоволството си, след като

...
Зрителите на Маскираният певец отново изразиха недоволството си, след като
Коментари Харесай

Димитър Рачков грубо унижи Алисия

Зрителите на " Маскираният артист " още веднъж показаха недоволството си, откакто за следващ път от елиминации се избави Принцесата. На всички е ясно, че зад този облик се крие фолк певицата Алисия и на феновете им е безинтересно да я наблюдават. Но договорът на вакарелската певица с продуцентите е да остане до финала.

Коментарите в обществените мрежи ясно демонстрират, че феновете не са тъпи и даже жалките опити на панелистите да ги заблудят удрят на камък. Водещият на шоуто обаче волно или несъзнателно съумя да унижи Алисия в народен ефир, а поради докачливия ѝ манталитет сигурно не е оставила нещата по този начин след края на предаването.

На екрана се появиха фотоси на предложенията на панелистите, двама от които най-сетне споделиха името на Алисия. Рачков обаче се обърка и съобщи, че на фотографията е колежката на Алисия - Анелия. След като бързо бе поправен той се опита да замете гафа с оправданието: " Ми те са едни и същи ". Рачков натърти на това, че пластичната хирургия е направила фолк певиците като клонинги и е мъчно да ги различиш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР