Зрителите на ITV са по-скептични от всякога, тъй като обвиниха

...
Зрителите на ITV са по-скептични от всякога, тъй като обвиниха
Коментари Харесай

Зрителите на Fortune Hotel молят шефовете на ITV да „подправят“ шоуто, след като са забелязали „инсценирани“ скрити подробности

Зрителите на ITV са по-скептични от всеки път, защото упрекнаха Fortune Hotel на Стивън Манган, че е инсцениран.

Подозренията започнаха да пораждат в по-ранен епизод на новото игрално шоу, излъчен за първи път в понеделник, 13 май, като телевизионните фенове извикаха елементарно за пропускане съвпадане. По време на частта от програмата в сряда, играчите Лесли и Гари получиха картата за ранно овакантяване, само че въпреки всичко съумяха да завоюват предизвикването за обслужване по стаите.

След това дребна шепа фенове се обърнаха към X, прочут още като Twitter, с цел да посочат модел, защото видяха, че участниците със страховитата карта постоянно печелят предизвикването Day Trip.

Този четвъртък (16 май) обаче Лесли и Гари напуснаха нощната шапка в бар Lady Luck с празни ръце, защото бяха отстранени от надпреварата, до момента в който новите притежатели на благосъстоянието Майкъл и Адам се залюляха в потрес, защото те откриха, че куфарът съдържа големите 250 000 английски лири.

Е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР