Зрителите на Фермата“, разкриха кое е тайснтвеното гадже на бившата

...
Зрителите на Фермата“, разкриха кое е тайснтвеното гадже на бившата
Коментари Харесай

Валерия от „Фермата“ сложи рога на политик, той пък й прати любовно послание

Зрителите на „ Фермата “, разкриха кое е тайснтвеното гадже на някогашната гимнастичка Валерия. Красавицата е имала алъш-вериш с прочут политик, научи HotArena.

Валерия Дочева влезе в предаването сякаш като необвързана, само че не след дълго съобщи, че има човек на открито. Именно той изпрати парапланерист, който прелетя над „ Фермата “.

Хубавицата нееднократно споделя за връзката си с доста значим в обществото човек, който не желае да я демонстрира пред хората и пази връзките им в загадка. Това накара дребната Валерия да се заиграе в шоуто с футболиста Алек и сред тях да се получи любовен разказ. Така Валерия направи рогоносец тайнствения политик и то пред погледите на многохилядната публика на предаването, написа „ ШОУ “.

Той обаче решил да вземе нещата в свои ръце и любовното обръщение е метод да й напомни съществуването му, и да внесе ужас в връзките й с Алек. Парапланеристът развя, а по-късно и кацна с транспарант с надпис: „ Шуше, липсваш ми! От Пешо “.

Разбира се, името е фиктивно, само че фермерката разбра от кого е обяснението в обич. Това разколеба любовта й към Алек, откакто политикът сподели, че държи на нея, тя стартира да мечтае за общото им бъдеще.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР