Зрителите на bTV ще видят размяната между заможната, космополитна миска

...
Зрителите на bTV ще видят размяната между заможната, космополитна миска
Коментари Харесай

Мисис България 2017 Мари Вачева пали печка на дърва в нови епизод на „Смени жената“

Зрителите на bTV ще видят размяната сред заможната, космополитна миска и работничка на поточна линия за боклуци във Враца

Мисис България 2017 Мари Вачева е следващата звезда, която опитва в фамилното риалити, като сменя мястото си с непозна жена с радикално друг метод на живот. Миската Мари и австрийският й другар Мартин са заможна двойка с вселенски дух и първокласни парцели във Виена и София. Двамата работят дружно в компанията на Мартин, а в свободното си време се любуват на живота – грижат се добре за себе си, хранят се на открито, пазарят и обикалят света.

Виенската приказка на Мари е цялостна диаметралност на суровата реалност за Мая във Враца. Мая и Мариус Атанасови са интегрирано ромско семейство. Тя работи на поточна линия в цех за боклуци, с цел да устоя безработния си мъж и 16-годишната им щерка Изабела. Мариус си е у дома по през целия ден и постанова строги правила на дамите в фамилията си - Изабела би трябвало да се учи добре, да прави цялата домакинска работа и да съблюдава непоколебим вечерен час.

Поредната трагична и прочувствена замяна в „ Смени дамата “ още веднъж повдига настоящи обществени тематики за българското семейство – битката за витален стандарт, образованието и възпитанието на децата, връзките в двойката. Каква е разликата сред прахуляк за пране и протеинов препарат и последният пере ли добре? Как новите технологии могат да преодолеят езиковата преграда? Може ли една миска да възпламени печка на дърва и въглища? Отговорите – тази сряда, 28 март, от 21 ч по bTV в петия епизод на „ Смени дамата “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР