Зрителите на БТВ още са в недоумение защо любимият им

...
Зрителите на БТВ още са в недоумение защо любимият им
Коментари Харесай

Ново 20: Eмо Чолаков напуснал Би Ти Ви след скандал с колежка

Зрителите на БТВ още са в неразбиране за какво обичаният им синоптик Емо Чолаков ненадейно взе решение да слезе от дребния екран. Метеорологът с най-нестандартните прогнози за времето се беше утвърдил като един от емблематичните водещи в малкия екран и въпреки и недолюбван от част от аудиторията, не оставяше никого апатичен след изявите си пред камерите.

Емил Чолаков изненадващо разгласи, че напуща редиците на Би Ти Ви през предходната седмица. Най-колоритният синоптик в родния тв ефир беше част от медията в продължение на 13 години. Макар Емо да показа, че се разделя с към този момент някогашните си работодатели и сътрудници в отлични връзки, истината била напълно друга, оповестява вестник „ Ретро “. Чолаков в действителност бил скаран с ветеранката в прогнозата за времето – Христина Балинска.

Конфликтът им почнал при започване на тази година, тъй като Балинска била афектирана, че Емо й се водел шеф. Тя имала доста повече стаж от него и считала, че е по-подходяща за тази позиция, само че сътрудника й бил любимец на шефовете. След като не могла да преглътне покачването му, Балинска оповестила, че напуща, и си тръгнала тихомълком за феновете, само че гръмко за сътрудниците си от малкия екран още преди месец. Напрежението, което се нагнетило у Емил, не му давало мира и съумяло да го смачка душевен. Така седмици по-късно той решил да я последва, с цел да не му тежи на съвестта.

Покрай свадите в работата Чолаков даже протегнал ръка към цигарите. Фотографи го уловиха в един от последните му дни в Би Ти Ви да пафка настървено от известните в последно време бездимни цигари пред постройката на медията. Именно поради напрежението Емо решил, че към този момент му е време да хване нов професионален път в живота си. Най-обичаният синоптик у нас е приключил метеорология и геофизика в Софийския университет. И в този момент щял да се развива в същото занятие, като щял да се включи в екипа метеоролози на летище София.

Там обаче щял да получава по-ниска заплата, само че пък нямало да бъде претрупан с толкоз отговорности и щял да бъде надалеч от безконечните интриги в телевизионния отрасъл. След напускането му прогнозата на времето в Би Ти Ви останаха да оповестяват единствено Станислава Цолова и Натали Трифонова, до момента в който в конкурентната Нова разполагат с четирима души – Гергана Малкоданска, Никол Станкулова, Нора Шопова и Николай Василковски.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР