Зрителите избраха финала на VIP Brother 2018 в петък вечер

...
Зрителите избраха финала на VIP Brother 2018 в петък вечер
Коментари Харесай

Големият финал на VIP Brother 2018 по NOVA спечели зрителите

Зрителите избраха финала на VIP Brother 2018 в петък вечер по NOVA, когато стана ясно, че Наско е огромният победител в емблематичния сезон " Женско царство ". Последният епизод беше предпочетен от 29% от тях или с 3% преднина в аудиторния дял пред наличието на втората по гледаемост телевизия бТВ. 29,7% от дейното население у нас (18-49 г.) пред телевизионните екрани, също наблюдава избора на обичаната VIP звезда на България, като делът измежду тази аудиторна група е с 15% по-голям от каузи на конкурентната телевизия в същия часови слот. По време на дълго чакания край най-подчертано е преимуществото на NOVA измежду дейното градско население (18-49 г.) – 50%. Осезаемо преимущество пред бТВ - над 40%, медията осъществя и измежду по-младите фенове на възраст 18-34 години, както и измежду дамите на възраст 25-54 години.
 дял фенове NOVA
Убедителното показване на „ Семейни войни “ , централната емисия на Новините на NOVA и хитовият български сериал „ Откраднат живот “ измежду дейното население (18-49 г.) в деня на финала също са удостоверение за огромния интерес към избора на победител във VIP Brother 2018 по NOVA. А незабавно след него „ Господари на ефира “ реализират с над 12 пункта по-висок дял от наличието на втората по гледаемост телевизия бТВ по това време измежду същата целева група.
 дял фенове NOVA
VIP Brother: Женско царство регистрира извънредно високи резултати и в платформите на Нова Броудкатсинг Груп. Над 10 милиона (10 177 831) са видеогледанията единствено за този сезон, а онлайн интензивностите, включващи прегледа на публикациите и материалите, свързани с най-разпознаваемия риалити формат в България, възлизат на над 14 млн. (14 426 922) гледания.-->

Тази вечер тъкмо в 20:00 ч. стартира  Big Brother: Most Wanted - сезонът, в който ще забележим едни от най-емблематичните риалити звезди, както и участници, които за първи път дават единодушието си да бъдат основни играчи в риалити формат. Кои ще са те, какъв брой ще са на брой и какво им е подготвил Биг Брадър, ще стане ясно единствено след броени часове по NOVA.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР