Зрителите би трявало да са разбрали от дебелите подчертавания, че

...
Зрителите би трявало да са разбрали от дебелите подчертавания, че
Коментари Харесай

БНТ като путинист, бойковист, политик или математик кани Николай Витанов?

Зрителите би трявало да са разбрали от дебелите подчертавания, че не въведем ли путиновски ограничения – спукана ни е работата.

Каква е обстановката в реалност.

Русия е на предпоследно място по брой имунизирани лица на глава от популацията към 15 юни 2021 година Затова Кремъл разисква вид за наложителна имунизация. На което незабавно остро реагира Татяна Москалкова, омбудсман на Русия. Според нея сходна мярка е чиста дискриминация. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков призна, че причините на Москалкова са съществени и е редно да бъдат задълбочено разисквани в Щаба за битка с пандемията.

ърви по имунизация са Малта, Израел, Англия, Исландия, Унгария, Кипър, Сърбия и други В Малта и Англия имунизираните са над 42 на 100. В тези страни нямат Путин, само че са постигнали поставените цели.

Ние и Русия сме последни с към 10 на 100. И Витанов ни поучава да си намерим някой Путин, с цел да се оправим! Това черен комизъм ли е? Или агитация от руски вид?

Витанов не приемал и рецензиите против работата на НОЩ, че се взимали политически решения. Всичко било ОК, съгласно него. Освен това нямало по какъв начин рецесията да не се ръководи от политиците.

Единствената оценка за която й да е работа е резултатът. Управлението на Борисов ни докара до първо място по смъртни случаи и на последното място по имунизация. Това е оценката! И тя е слаб 2.

Преди няколко години основният прокурор тогава Сотир Цацаров подписа контракт български прокурори да се образоват в Русия на битка с корупцията в случай, че ние сме първи по тази „ дисциплинираност “ в Европа, а Русия е в челото в международен мащаб…

Има неща, които могат да минат за глупава смешка, за глупос даже, само че има и такива, които миришат на неприятна агитация. Има какво да се взаимства от Русия, само че упоменатите не са сред тях.

Българска национална телевизия да прецизира като математик, политик, путинист, бойковист или микс от всичките кани Витанов?

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР