Зрители сигнализират за ненужен, по думите им, в столицата. Според

...
Зрители сигнализират за ненужен, по думите им, в столицата. Според
Коментари Харесай

Зрители сигнализират за ненужен ремонт на тротоари


Зрители алармират за непотребен, по думите им, в столицата. Според тях мястото е било разкопано, макар че плочките не са били за ремонт.

В региона има тротоари в много по-лошо положение видно и от фотосите, които ни изпратиха. Как е решено кои места да бъдат актуализирани и имало ли непозволено харчене на средства?

На тротоарите е положена чисто и тя е направена както би трябвало. Помислено е даже за незрящите хора, като се прокарва особено трасе за тях.

Хората от квартала обаче са недоволни. Според тях има доста, които могат да бъдат оправени, тъй като този, който се ремонтира сега, е бил в доста по-добро положение.

Снимка: bTV


„ Състоянието на тротоара сега е съвършено, само че той и преди си беше съвършен. Не съм сигурен, че това беше най-належащият за ремонт в квартала. Ние от гражданско съдружие „ Лагера “ неведнъж сме апелирали за подпомагане, за разработване на карта с най-належащите ремонтите на тротоари “, съобщи Любомир Богданов, който подаде сигнала към bTV.

Хората се оплакват от кривите плочки и разрушената настилка навътре в квартала. Те молят да се потърси и тяхната позиция, преди да се. В най-отчайващо положение съгласно тях бил тротоара към Детска кухня и Детската градина.

Жителите на „ Лагера “ се оплакват също по този начин от.

Снимка: bTV


В позицията на Общината се споделя, че се намира до Районен съд и по тази причина ремонтът е бил належащ. Той се прави поради множеството сигнали получени в края на предходната година от разнообразни жители.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР