Зрители на „Нова телевизия“ сигнализираха, че при подаване на документи

...
Зрители на „Нова телевизия“ сигнализираха, че при подаване на документи
Коментари Харесай

Защо разбираме за санкции на пътя чак при смяна на лични документи?

Зрители на „ Нова телевизия “ алармираха, че при подаване на документи за задгранични паспорти са получили уведомление, че имат неплатена санкция по Закона за придвижване по пътищата. При опит да схванат каква е, блъснали на камък. На гишето нямали информация за глобата, а на онлайн портала на Министерство на вътрешните работи пишело, че нямат никакви нарушавания.

Цветомира и Дилян са решили тази година да почиват в чужбина. Планирали са фамилната им почивка да бъде в Турция. Разбират, че паспортите им изтичат и отиват да ги възобновят. Очаква ги неприятна изненада - дамата зад гишето ги осведоми, че имат фиш за превишена скорост.

„ Оказа се фиш на мое име. Не знаех за него. За да ми издадат паспорта, би трябвало да заплатя тази санкция, която ми е наложена от КАТ. Когато попитах дали мога да платя при тях, те ми споделиха, че не може. Получих единствено едно съобщение, където на никое място не написа номера на фиша и аз действително няма по какъв начин да платя за него”, описа Дилян Николов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР