Зрелищното дерби между и за Купата на Италия ще бъде

...
Зрелищното дерби между и за Купата на Италия ще бъде
Коментари Харесай

Думите на Ибра, които накараха Лукаку да побеснее

Зрелищното дерби сред и за Купата на Италия ще бъде запомнено освен с трагичната победа на " нерадзурите ", пристигнала с гол в 97-ата минута на, само че и с бурния скандал сред и. Двамата едвам не се сбиха в края на първото полувреме, а белгиецът с тъга беше удържан от съотборниците си.

Нападателите допряха главите си, а медиите в Италия разкриха, че Ибра е бил този, който е предизвикал противника си. Според RAI и Sportmediaset някогашният шведски национал е споделил на Лукаку: " Хайде, отивай да се занимаваш с твоето лайняно вуду, малко магаре ", на което таранът на Интер е дал отговор по следния метод: " Искаш да приказваме за майка ми ли, кучи наследник ", а също така е напусвал Ибрахимович.

Разгневеният Лукаку продължи да сипе обиде, до момента в който останалите от Интер се опитваха да го озаптят, а Златан иронично се подсмихваше и това още повече ядоса неговия някогашен съотборник в.

" Престани да се хилиш ", е извикал Лукаку, а Ибра го е приканил да продължат разногласието си отвън терена. В последна сметка и двамата получиха жълти картони от рефера Паоло Валери, а след почивката Ибрахимович беше изпъден, оставяйки Милан с човек по-малко. Лукаку пък изравни от дузпа и постави началото на обрата.

След дуела Ибрахимович е отрекъл, че е обидил Лукаку на расистка основа. Неговата насмешка е обвързвана със преживелица от 2018 година, когато Лукаку още носеше екипа на. Тогава притежателят на " карамелите " Фархад Мошири съобщи, че нападателят е отказал офертата за нов контракт, тъй като е получил " вуду известие ", изпратено от майка му. Тя е участвала на специфичен обред в Африка, на който е получила въпросното известие, че синът й не би трябвало да остава в Евертън, а да подпише с.

По-късно самият Лукаку отхвърли, че казаното от Мошири е истина и го заплаши със съд. Белгиецът не мина в Челси, а в Манчестър Юнайтед и за прочут интервал беше съотборник с Ибрахимович. Двамата постоянно са показали почитание един към различен, а Лукаку даже показа, че тренировките с Ибра са най-красивият му спомен от интервала на " ".

Вече като футболист на Интер, след едно от миланските дербита, Лукаку се самоопредели за новия крал на Милано и в медиите незабавно се появиха догатки, че думите му са ориентирани към Ибрахимович. В отговор Ибра написа: " Милано в никакъв случай не е имал крал, там си имат БОГ ".

Иначе Златан и Лукаку имат по 12 гола от началото на сезона в Серия " А ", а тимовете им са на първите две места в класирането и се обрисува да водят люта борба за купата, дружно с първенеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР