Зрелищно арестуваната при приемане на подкуп от строителен предприемач Десислава

...
Зрелищно арестуваната при приемане на подкуп от строителен предприемач Десислава
Коментари Харесай

Нова ПОРЦИЯ РЕКЕТИ на Иванчева: Атакувала за 100 бона в евро кума на Стилиян Петров!

Зрелищно задържаната при приемане на рушвет от строителен бизнесмен Десислава Иванчева е рекетирала посредством медиатори и други мастити предприемачи. Един от тях е Юлиян Димитров – Угото, който е кум на някогашната ни футболна звезда и капитан на националния тим Стилиян Петров.

Преди година предприемачът, който държи веригата пицарии, изискал да купи общинска земя в региона на „ Младост 4 “. Намеренията му са били да строи голям ресторант и нощен бар. Още при първичните договаряния с общината обаче Иванчева била безапелационна, че няма желание да продава общински терени.

Седмица по-късно с Юлиян се свързал медиатор на Иванчева, който на среща с кума на Стилиян Петров оповестил, че въпросът му може да бъде позволен, в случай че брои 100 000 евро рушвет, написа вестник „ Уикенд “. Освен рушвета Юлиян трябвало да реновира и велоалея в „ Младост “, която му била посочена он компанията, на която да разпореди ремонта.

Бизнесменът отказал офертата и почнал да преглежда други имоти, благосъстоятелност на общината. Миналото лято Юлиян Димитров бил издирван от емисари на Иванчева с нова оферта – че ще му бъде позволено да купи терен в случай, че спомага при договаряния с турската мегакомпания „ Гаранти Коза “.

„ Човек, непосредствен до Деси Иванчева, е загатнал на Юли, че може да взе участие в скица за рекет на Гаранти Коза, защото той добре познава турците – те купиха от него имот за 10 милиона евро в Младост. Кумът на Стилиян обаче е честен предприемач и избра да не влиза в подмолните игри на Иванчева и свитата й “, твърди източник на изданието.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР