Зрелищни снимки от катастрофа в София тази нощ бяха публикувани

...
Зрелищни снимки от катастрофа в София тази нощ бяха публикувани
Коментари Харесай

Зрелищни СНИМКИ на размазано черно БМВ и кола по таван в София, а във Фейсбук съскат злобно: Жалко, че няма жертви!

Зрелищни фотоси от злополука в София тази нощ бяха оповестени във Facebook. На тях се вижда по какъв начин единият автомобил се е обърнал по таван, а другият е помлян от дясната страна.

Инцидентът е станал в столичния квартал „ Слатина “ на кръстовището на улиците „ Гео Милев “ и „ Владово “, научи БЛИЦ. На място са пристигнали полицейски коли и кола за спешна помощ.

Двете коли са се блъснали към среднощ, когато регионът е бил към момента относително многолюден. По знамение няма жертви. Вижда се разсипано гориво по асфалта.

Вместо да покажат съчувствие, обаче, коментаторите под фотосите се надпреварват да демонстрират „ знания “ за колите и да хейтят марката BMW. В завързалите се разногласия въпреки всичко консуматор осведоми: „ Понеже сте дървени философи с комплекси и говорите без да знаете, ви осведомявам че БМВ-то беше преднамерено засечено от друга кола (движеща се с по висока скорост)!!! “.

Потресаващото е, че се намират и трудове като: „ Жалко, че няма жертви “ и „ И аз се надявах да има некой разпален по баловете “.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР