Зрелищна катастрофа стана на един от ключовите булеварди във Враца.

...
Зрелищна катастрофа стана на един от ключовите булеварди във Враца.
Коментари Харесай

"Лада Нива" яхна мантинелата на централен врачански булевард

Зрелищна злополука стана на един от основните булеварди във Враца. „ Лада Нива “ е била ударена от друга кола и се е качила на мантинелата, разделяща двете платна, съобщава BulNews.bg. Инцидентът е станал на бул. „ Мито Орозов “, покрай Строителния колеж. Около 20-годишен локален гражданин карал джипа, като с него пътувал татко му. Младежът се движел в крайната лява лента в посока към центъра на града. Изневиделица били ударени от дясната страна от кола с неустановена марка.



От конфликта ладата се качила на бетонната мантинела. Шофьорът на другата кола даже не спрял, с цел да ревизира дали пасажерите са добре и отпрашил в незнайна посока.



Младежът и татко му са се разминали единствено с леки пострадвания. Спасило ги е това, че и двамата били с подложен предпазен колан. Нанесени са обаче обилни материални вреди по автомобила, с който се движели. От едната страна има провали от удара с другата кола, а начело – от мантинелата. Паднало е и предното стъкло.



В момента придвижването в региона е затруднено. Колата към този момент е свалена от мантинелата, само че към момента заема цялата най-лява лента. Има и полиция, която открива аргументите за случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР