Зрелищна катастрофа е станала на булевард „Васил Априлов” в Пловдив.

...
Зрелищна катастрофа е станала на булевард „Васил Априлов” в Пловдив.
Коментари Харесай

Шофьорка се заби в ограда, друг в мантинела

Зрелищна злополука е станала на бул. „ Васил Априлов” в Пловдив. Инцидентът се е случил на метри от кръстовището с улица „ Гладстон”, заяви "Трафикнюз ".

Тойота, ръководена от 47-годишна жена, се е врязала в разграничителната ограда. Няколко метра от оградата липсват, а частите са по пътното платно. Предницата на транспортното средство е смачкана и е в насрещното придвижване.

Шофьорката на колата е откарана с кола за спешна помощ в болница. По първични данни тя е към 45-годишна.

“Майка ми е шофьорката. Прилошало ѝ е и се е блъснала. Не знам по какъв начин тъкмо. Дойде кола за спешна помощ и я откара в болница, беше в съзнание”, описа 20-годишният наследник на авариралата пловдивчанка, който е на мястото дружно с бащата на авариралата пловдивчанка.

Няма данни за приложимост на алкохол.

В същото време заради загуба на надзор над автомобил, независимо катастрофира, блъскайки се крайпътната мантинела лек автомобил „ Хонда Сивик “, с турска регистрация, ръководен от 56-годишен мъж от с. Босна, община Ситово, област Силистра.

Инцидентът е станал на пътя от Руен към село Билка.

От удара са потърпевши неговите спътници – 49-годишна жена от с. Партизани, община Дългопол, която е настанена за лекуване в УМБАЛ – Бургас с контузия в коремната област, без заплаха за живота, 17-годишен юноша, който е получил контузия на левия гален, прегледан и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота, както и 78-годишната майка на лидера, която е настанена за лекуване в УМБАЛ – Бургас в сериозно положение, с заплаха за живота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР