Зрелищна каскада в центъра на София изуми мрежата. Кадри, запечатали

...
Зрелищна каскада в центъра на София изуми мрежата. Кадри, запечатали
Коментари Харесай

Зрелищна каскада на улицата, на която живее убиецът на Милен Цветков, взриви мрежата СНИМКИ

Зрелищна каскада в центъра на София изуми мрежата. Кадри, запечатали последствията от безумното шофиране, се появиха във фейсбук групата „ Забелязано в София”. Произшествието е станало в сряда следобяд на дребната уличка „ Любен Каравелов”.

На фотосите се вижда кола, която е обърната по таван, а от горната страна й има клони. Шофьорът несъмнено много е юркал колата и най-вероятно е изгубил надзор над нея. Той е минал през тротоара, изкъртил е ограничаващите колчета и е повалил дърво.

Очевидци настояват, че до случая се е стигнало след засичане от страна на различен водач.



Всички в мрежата се чудят - с каква скорост се е движил водачът, с цел да приключи всичко по този метод. И показват вяра при зрелищния случай да няма потърпевши.



„ Тоя да не е решил, че е на автомагистралата?!”, „ Поредния урод”, „ Наблюдаваме следващ епизод от сериала “когато главата е куха, страда цялото тяло”, „ Трябва да си рядко срещан глупак, с цел да направиш такова ПТП в дребна уличка”, „ За такава олигофрения би трябвало правосъдна присъда!”, са единствено част от гневните мнения по адрес на лидера, които се появиха под фотосите.



Има и такива, които с възприятие за комизъм означават, че най-вероятно колата е паднала от някой висок етаж.





Запознат отбелязва, че на въпросната улица живее Кристиан Николов, който точно на Великден с мощния си джип умъртви журналиста Милен Цветков.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР