Зрелищен спектакъл на пиано както за ухото, така и за

...
Зрелищен спектакъл на пиано както за ухото, така и за
Коментари Харесай

Виртуоз свири на пиано, увиснал на въжета ВИДЕО

Зрелищен театър на пиано както за ухото, по този начин и за окото. Това може да бъде забелязано над строителната площадка на новата концертна зала в Мюнхен. Пианистът Ален Рош беше повдигнат с пианото си в небето на към 60 м височина със строителен кран за своя невероятен отвесен типичен концерт, написа Ройтерс.

Швейцарецът показа, че желае да употребява тази конюнктура, както и естественото осветяване в така наречен „ наследник час “, с цел да сътвори магически спомен за публиката. „ Синият час “ е отрязъкът от време тъкмо преди появяването на изгряващото Слънце или директно след залязването му. Той е най-известен с сантименталните асоциации, които провокира.



"За мен той е от решаващо значение за този план. В „ синия час “ заран има нещо магическо, човек се зарежда с сила ", показа Ален Рош.

А за какво избира тъкмо това място?

„ Защото това е доста символичен знак – да сме на строителната площадка на бъдещата концертна зала. Това един тип е първият концерт там. За мен беше доста значимо да произведа ноти, които се надявам по-късно да резонират в стените на тази зала “, споделя пианистът.

Ален Рош обикаля цяла Европа от 2013 година Миналата година той изнесе концерт в небето и в швейцарския град Сион. Тогава избра строителната площадка на паркинг на болница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР